Klubmodul henter siden
Forældre/barn
Tigrene 3-5 år (F/B hold) | 101
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info


Forældre/barn 

 

HUSK AT FORETAGE TO TILMELDINGER - TILMELD DIT BARN PÅ ET HOLD OG FIND DET VOKSENHOLD DER MACTHER (F.EKS. HOLD 100 + 100V) |


Har dit barn masser af energi og elsker at hoppe, løbe, springe og trille? Så kan du roligt tilmelde dig og dit barn et forældre/barn hold i ROG. Sammen kan I gå på opdagelse i gymnastikkens store verden.


Bevægelsesglæde

Vores forældre/barn hold er for børn i alderen 1-5 år, hvor bevægelsesglæde er i fokus. Du deltager aktivt sammen med dit barn fra start til slut. Vi skal lege, bevæge os til musik og gøre gymnastik: krybe, kravle, løbe, hoppe, trille, rulle og meget mere. Vi skaber sammen en sjov og energifyldt træning


Træningens opbygning
 

På alle hold er der en fælles start og afslutning, samt lege og redskabsbaner. Vi starter altid med hilse på hinanden, inden vi kaster os ud i en legende opvarmning med og uden redskaber. Vi bygger sammen forskellige redskabsopstillinger, der udfordrer børnene bedst mulig.


Faciliteter

Vi har fede springredskaber og rekvisitter til rådighed for alle vores forældre/barn hold. Store bløde måtter, oppustlige spingbaner, hula-hop ringe, ærteposer og massere af bløde skumredskaber står klar til brug på alle vores lokationer.


Forventninger til forældre
 

  • Tag sportstøj på, det har børnene, og så ser de, at det er påklædningen, når vi går til gymnastik.
  • Tilbyd gerne din hjælp med at bygge redskabsbaner, det er en kæmpe hjælp for trænerne 
  • Deltag i de fællesskabende aktiviteter, så gør du det samme som børnene, og de mærker, at det I gør sammen er vigtigt 


Kontingentet inkluderer 

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen og en forenings t-shirt til barnet (IKKE til forældre og kun én pr. barn uanset tilmelding til flere hold). Kontingentet skal betales i 1 rate.

Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger i kontingentprisen.


Kontingent t-shirten skal i sæson 2024/2025 bestilles mellem d. 1. oktober og 1. november 2024 på webshoppen. Bliver t-shirten ikke bestilt rettidigt vil medlemmet miste retten til at få den gratis.


Ekstra udgifter

Der kan evt. komme yderligere udgifter til sociale arrangementer.


Vigtige arrangementer

Forårsopvisning søndag d. 6. april 2025.


Læs mere

Målgruppe: Holdet 3-5 år sammen med far eller mor. Det er holdet for jer der alligevel er tidligt oppe lørdag morgen. Kom ud af døren og begiv jer hen til en eventyrverden af gymnastikredskaber, hvor I får alt til at ske. Ja, I får det til at ske sammen med alle de andre der er kommet. 


Træningsfokus: Til rådighed er nogle skønne unge hjælpetrænere, der kan lukke jer ind i gymnastiksalen, sørge for god musik og som kan give forslag til redskabsbaner – hvis I beder dem om at hjælpe jer. Det svarer til at være i svømmehallen – der er en livredder, som I kan spørge til råds. Da det er helt nyt koncept i ROG, kan du og dit barn være med til at skabe de rammer og den frihed, som I synes gavner alle på holdet bedst. 
Pas på hinanden og få nogle sjove timer sammen.


VIGTIGT: Tilmeldingen er kun gældende ved 2 tilmeldninger. Du skal tilmelde dit barn dette hold og tilmelde dig selv hold 101V. 

Startdato
02.09.2023
Slutdato
27.04.2024
Pris
543,00 kr.
50,00% rabat fratrukket.

Hold i dag

Instagram