Parkour

Info

Parkour

 

Har du masser af energi, mangler udfordringer eller er du bare vild med seje parkour-tricks? Så er ét parkour hold i ROG helt sikkert noget for dig.

 

Motorisk grundtræning

Parkour er for både piger og drenge, begyndere og øvet. Vi øver de grundlæggende fysiske kompetencer som kravl, hop, hink, rul, løb og sving, og vi udfordrer og rykker vores grænser.

 

Fællesskab

Der lægges stor vægt på det sociale fælleskab - hvor vi respekterer og støtter hinanden. Alle får mulighed for at udvikle sig og udnytte deres potentiale - uanset startniveau. Grundpillerne på vores parkourhold er tryghed, fællesskab og udvikling. Der vil være fokus på god stemning og motiverende energi på tværs af niveauerne.

 

Træningens opbygning

Udøverne vil tilegne sig parkour-færdigheder gennem samarbejdsøvelser, lege og personlige udfordringer. Der vil være fokus på at træne grovmotorikken via legende brug af både inde- og uderum. Teknikken bag de mere avancerede parkourøvelser, vil blive introduceret i takt med den enkeltes udvikling.

 

Faciliteter

Vi har mange fede faciliteter til rådighed for alle vores parkourhold. Gymnastiksale med ribber, bomme, store måtter og diverse plintkasser står klar til brug på alle vores lokationer. Vi træner også udendørs på trapper, bænke, stativer, m.m.

 

Forventninger til forældre

  • Barnet har "løst" tøj på - til at bevæge sig i
  • Der er medbragt drikkedunk (spisning foregår på andre tidspunkter)
  • Trænernes regler ifm. at overvære træningen respekteres
  • Støt op om fællesskabet på holdet ved at deltage reglmæssigt til træning

 

Kontingentet inkluderer

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen og en forenings t-shirt til deltageren (kun én pr. deltager, uanset tilmelding til flere hold). 

Kontingent t-shirten skal i sæson 2024/2025 bestilles mellem d. 1. oktober og 1. november på webshoppen. Bliver t-shirten ikke bestilt rettidigt vil medlemmet miste retten til at få den gratis.

Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.

Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger i kontingentprisen.

 

Ekstra udgifter

Der kan evt. komme yderligere udgifter til sociale arrangementer.


Vigtige arrangementer

Forårsopvisning søndag d. 6. april 2025.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Parkour 6-9 år600
Tirsdag Tid: 16:00 - 17:00
Sted: Valhøj Skole, Pigesalen
Trænere: Jean-michel Amtoft / Sebastian Berg /

Målgruppe: Du skal have stor lyst til at lære parkour og til at indgå i et fællesskab hvor samhørighed og respekt dyrkes. 


Træningsindhold: Tilegnelse af parkour færdigheder gennem leg. Vi indøver de grundlæggende teknikker, som precision jumps, cat-leap og speedrun. Vi går gradvist frem og kompleksiteten i øvelserne tilpasses deltagernes niveau, så der altid er udfordring for den enkelte.

Holdnummer: 600
Periode: 03.09.2024 - 29.04.2025
Rater: 4
Ratepris: 450 kr. ( Engangsbeløb 1700 kr.)
Tilmeld

Parkour 6-9 år610
Tirsdag Tid: 17:00 - 18:00
Sted: Valhøj Skole, Pigesalen
Trænere: Jean-michel Amtoft / Sebastian Berg /

Målgruppe: Du skal have stor lyst til at lære parkour og til at indgå i et fællesskab hvor samhørighed og respekt dyrkes. 


Træningsindhold: Vi indøver fortsat de grundlæggende teknikker, som precision jumps, cat-leap og speedrun. Vi bevæger os gradvist frem og kompleksiteten i øvelserne tilpasses deltagernes niveau, så der altid er udfordring for den enkelte. Basisfærdigheder bliver løbende sat sammen med mere avancerede parkourskills som saltoer, swings og tricking moves.

Holdnummer: 610
Periode: 03.09.2024 - 29.04.2025
Rater: 4
Ratepris: 450 kr. ( Engangsbeløb 1700 kr.)
Tilmeld

Parkour 10-14 år620
Tirsdag Tid: 18:15 - 19:45
Sted: Valhøj Skole, Pigesalen
Trænere: Jean-michel Amtoft / Mikkel Nielsen /

Målgruppe: Du skal have stor lyst til at lære parkour og til at indgå i et fællesskab hvor samhørighed og respekt dyrkes. 


Træningsfokus: Basisfærdighederne bliver sat sammen med mere avancerede parkourskills som saltoer, swings og tricking moves. Vi træner udendørs i det omfang det er muligt, og udnytter nærområdets muligheder til fulde: stativer i skolegården, trapper, bænke m.m.

Holdnummer: 620
Periode: 03.09.2024 - 29.04.2025
Rater: 4
Ratepris: 665 kr. ( Engangsbeløb 2550 kr.)
Tilmeld
Hold i dag

Instagram