FAQ - Ofte stillede spørgsmålKan man betale over flere rater?
Det er forskelligt fra hold til hold, og det fremgår af tilmeldingen. Vores hold, som ligger i den dyre ende af kontingentet kan betales over 4 rater.
Bemærk venligst at tilmelding er bindende for hele sæsonen, udestående rater refunderes ikke ved ved afmelding i løbet af sæsonen. 

Hvis det ønskede hold ikke er delt op i rater, men du ønsker det, så kontakt os på rog@rog.dk, så hjælper vi dig med at dele det op.

 

 

Hvad er mine muligheder, hvis jeg eller mit barn er kommet på venteliste på et hold?

Når du står på venteliste på et hold, vil du blive tilbudt en plads på holdet i tilfælde af, at et andet medlem afmelder sig holdet, eller trænerne på holdet mener, at der kan være flere medlemmer på holdet end oprindeligt beregnet. Det er meget forskelligt, hvornår der bliver ledige pladser på et hold, og det er ingen garanti.

Hvis du hellere vil på et af vores andre hold i stedet, så kan du skrive til administrationen for at høre, hvilke hold der har ledige pladser.

 

 

Hvad dækker mit kontingent over?

Kontingentet dækker et medlemskab i vores forening, træning, en ROG t-shirt og administrationsgebyr. I visse tilfælde kan kontingentet indeholde mere end det - dette vil stå i beskrivelsen af holdet ved tilmelding.

Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger i kontingentet.

Bestyrelsen kan helt eller delvis fritage et medlem, der indgiver motiveret ansøgning herom, for betaling af kontingent i kortere eller længere perioder. 

 

 

Får man kompensation for aflyste træninger?

Det korte svar er nej. Der er ikke mulighed for at få kompensation for aflyste træninger, da der allerede er taget højde for dette i kontingentet.

Kontingentet er derudover også et udtryk for en betaling for dét at være medlem i en idrætsforening, og ikke for en specifik ydelse. Situationen i en idrætsforening er derfor anderledes end kunders forhold i fx. kommercielle fitnesscentre.

 

 

Kan man få en prøvetræning på holdene inden man tilmelder sig?

Det er desværre ikke muligt at få en prøvetræning på vores hold uden at tilmelde sig først, da det er svært for trænerene at holde styr på, hvilke gymnaster som har betalt for træning og hvilke der ikke har endnu, samt hvor mange der kommer til en træning. Derfor skal du tilmelde dig eller dit barn et hold, inden du kommer til en træning.

I tilfælde af, at træningen ikke er noget for dig eller dit barn efter første træning, er det muligt at blive afmeldt holdet og få tilbagebetalt kontingentet – skriv blot til administrationen.

 

 

Hvordan afmelder jeg mig et hold?

Udmeldelse af et hold eller selve foreningen sker ved skriftlig henvendelse til foreningen på rog@rog.dk. Kontingentet tilbagebetales ikke og udestående rater refunderes ikke ved udmeldelse af foreningen i løbet af sæsonen.

 

 

Kan man starte midt i en sæson?

Ja, det er muligt at starte midt i en sæson. Kontingentet kan tilpasses alt efter, hvornår i sæsonen der er tale om, men dette vil dog kræve en motiveret ansøgning til ROG´s bestyrelse via mail til rog@rog.dk. 

 

Har du andre spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til administrationen på rog@rog.dk

 Hold i dag

Instagram