TeamGym

Info

TeamGym / spring- og rytmegymnastik
 

| DER ER PRØVETRÆNING FOR MINIPIGE, JUNIORPIGE OG SENIORDAME I UGE 33-35 |
| TILMELDING TIL PRØVETRÆNINGER  FINDER DU UNDER "EVENTS" i TOP-MENUEN |
| TILMELDINGEN TIL ASPIRANTPIGE OG ALLE DRENGEHOLD ER ÅBEN FOR TILMELDING UDEN PRØVETRÆNINGTeamGym disciplinen

TeamGym er den mest populære gymnastikform i Danmark. Det er en spring-/ rytme konkurrence disciplin, hvor man stiller op i hold. Det er for både for børn, unge, voksne og begge køn.


 

Alsidig træning

Hvis du elsker at konkurrere sammen med andre, og er du både til rytme og spring, så er TeamGym gymnastikken det perfekte valg for dig. I TeamGym træner du det rytmiske og det kraftfulde. Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på koordination, rytme, springkraft, teamwork og teknik.


Tre-benet konkurrenceform

Der er tre discipliner i en TeamGym konkurrence. Holdet skal sammen: 
 • Lave en rytmisk serie til musik
 • Springe tre omgange på en lang fiberbane (fx araber-flik, kraftspring, osv.)
 • Springe tre omgange i en skrå mini-trampolin (fx salto, strakt salto med skruer, osv.)

Aldersinddeling

 • Aspirant (årgang 2017-2018)
  Vores yngste gymnaster konkurrerer som Micro i Aspirantrækken. Aspirantkonkurrencen danner udgangspunkt for senere deltagelse i de øvrige rækker. Derfor er Aspirantkonkurrencen primært bygget op omkring udførelse og fokus på god grundgymnastik. 
  Vi har plads til alle niveauer på vores Aspiranthold. 

 • Micro (årgang 2014-2016) 
  Microholdene konkurrerer i Regionsrækken. Denne række har også fokus på god grundgymnastik og er forberedende til, når gymnasterne rykker op og bliver Mini.

 • Mini (årgang 2011-2013)
  Miniholdene konkurrerer i enten Regionsrækken eller Danmarksserien. Det enkelte hold konkurrerer i den række/serie, som passer bedst til holdets niveau. 
  Vi kører prøvetræning på vores Micropigehold, for at kunne placere gymnasterne på rette hold. Vi har begrænsede pladser på holdene, da vi gerne vil sikre kvaliteten i træningen. 

 • Junior (årgang 2008-2010)
  Juniorholdene konkurrerer i enten Danmarksserien eller Liga. Det enkelte hold konkurrerer i den række/serie, som passer bedst til holdets niveau. 
  Vi kører prøvetræning på vores Juniorpigehold, for at kunne placere gymnasterne på rette hold. Vi har begrænsede pladser på holdene, da vi gerne vil sikre kvaliteten i træningen.

 • Senior (årgang 2008 og ældre)
  Seniorholdene konkurrerer i enten Danmarksserien eller Liga. Det enkelte hold konkurrerer i den række/serie, som passer bedst til holdets niveau. 
  Vi kører prøvetræning på vores Seniordamehold, for at kunne placere gymnasterne på rette hold. Vi har begrænsede pladser på holdene, da vi gerne vil sikre kvaliteten i træningen.


Faciliteter

Træningerne foregår primært i Rødovrehallen, hal 4, men enkelte hold træner også ude på skolerne i Rødovre. 
Ude på skolerne i Rødovre har vi gode redskaber til rådighed, som bl.a. airtracks, trampoliner, stor måtter og en masse skumredskaber. I Rødovrehallen hal 4, er der en stor hæve/sænkegrav med blød måtte, to stortrampoliner, en trampolinbane, skum-pomfrit grav og et rytmegulv til rådighed. Rytmetræningerne foregår i samme hal. 


Prøvetræning

Der vil være prøvetræning på de fleste af ROG´s TeamGym hold. Læs mere under det enkelte hold.
Gymnasterne placeres på de forskellige hold ud fra en helhedsvurdering, der bygger på udøverens nuværende gymnastiske niveau, undervisningsparathed samt udviklingspotentiale. Nye gymnaster er altid velkomne til prøvetræninger, hvor holdets trænere vurderer gymnasten ud fra ovenstående kriterier. Det er til en hver tid en træneropgave at afgøre, hvilket hold en gymnast passer bedst ind på, både ifbm. optagelse af nye gymnaster, men også løbende igennem sæsonen. Derfor hænder det, at gymnaster i løbet af en sæson omplaceres, da vi altid ønsker at opnå de bedste træningsmæssige betingelser for hver enkelt gymnast og hold.

Er du helt ny TeamGym-gymnast i ROG, bedes du kontakte administrationen, inden du tilmelder dig ét hold. Skriv til rog@rog.dk, så finder vi sammen det rigtige hold til dig.


Tilmelding

Alle gymnaster (såvel nuværende TeamGym gymnaster) skal tilmelde sig prøvetræningen via ét EVENT på ROG´s hjemmeside. I løbet af prøveperioden vil gymnaster og forældre få besked om, hvilket hold de skal træne på resten af sæsonen.
Den 1. september 2024, er alle gymnaster blevet fordelt ud på hold. Instruktørerne henviser gymnasterne til de enkelte TeamGym hold og evt. breddehold.
Du skal tilmelde sig det anviste hold for at kunne fortsætte med træningen i sæsonen 2024/2025.


Forventninger til konkurrencegymnaster

Som konkurrencegymnast i ROG stilles der krav til gymnasternes indstilling og motivation for at træne. Vi forventer, at gymnasten prioriterer træningerne højt - dvs. vælger træningerne til. Det forventes, at gymnasten kommer frisk til træning og med en lyst til at lære nyt og blive endnu bedre til de spring og momenter, der skal læres.


Forældre til konkurrencegymnaster

Som forældre til konkurrencegymnaster i ROG forventer vi, at I bakker jeres børn op i den daglige træning både i hallen og hjemme. Det forventes, at I støtter op om trænernes initiativer ifm. hjemmetræning, sociale arrangementer, stævner, m.m.


Kontingentet inkluderer

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen, konkurrence- og administrationsgebyr, samt en forenings t-shirt til gymnasten (kun én pr. gymnast, uanset tilmelding til flere hold). Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.

Kontingent t-shirten skal i sæson 2024/2025 bestilles mellem d. 1. oktober og 1. november på webshoppen. Bliver t-shirten ikke bestilt rettidigt vil medlemmet miste retten til at få den gratis.

Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. aflysninger i kontingentprisen.


Kontingentet inkluderer ikke

Der vil komme yderligere udgifter til konkurrencelicens, konkurrencedragt, træningsdragt, træningsweekender, sociale arrangementer, evt. overnatning ved konkurrencer og deltagelse ved andre konkurrencer end de obligatoriske. 


Konkurrencekalender 

Du kan finde alle TeamGym konkurrencer på GymDanmarks hjemmeside - klik her

Det forventes, at gymnasterne deltager i alle konkurrencer (vær opmærksom på, at det er forskelligt, hvilke konkurrencer de enkelte hold deltager i - læs mere under det enkelte hold).


Vigtige arrangementer

Forårsopvisning søndag d. 6. april 2025.


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Aspirantdrenge (årgang 2017-2018)400
Mandag Tid: 16:00 - 17:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Torsdag Tid: 16:00 - 17:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Bastian Sänger Mellerup / Daniel Osric / Jonas Bang / Julius Viktor Bundgaard / Thomas Jensen /

Målgruppe: Holdet er for gymnastikglade drenge årgang 2017-2018, som elsker at springe rundt og give den gas!. Holdet træner 2 gange om ugen, hvor de både øver spring, men også rytme elementer, som er en del af TeamGym. Holdet stiller op i GymDanmarks officielle nationale konkurrencer, men fokus er på at have det sjovt og lære nyt, så konkurrencen ses blot som en slags opvisning.  


Træningsfokus: Der vil være fokus på at lære teknisk god gymnastik, samt at få opbygget et fedt socialt drengefælleskab sammen med de andre drengehold i ROG. Vi skal arbejde med gymnastikkens grundelementer, såsom: hop, kropsspænding, balance, styrke, smidighed, sving, ruller, tilløb - samt sjov, leg og sammenhold! Vi øver grundgymnastik og springer basis spring på forskellige redskabsopstillinger. Vi skal f.eks. øve os på vejrmøller, håndstand, opspring og salto. 

Holdnummer: 400
Periode: 01.09.2024 - 26.06.2025
Rater: 4
Ratepris: 950 kr. (Total: 3800 kr.)
Engangsbeløb: 3700 kr.
Tilmeld

Aspirantpiger (årgang 2017-2018)401
Mandag Tid: 16:00 - 17:30
Sted: Valhøj Skole, Pigesalen
Lørdag Tid: 09:00 - 10:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Blanka Bienkowska / Mathilde Magnusson / Victoria Annika Aagesen /

Målgruppe: Holdet er for gymnastikglade piger årgang 2017-2018, som brænder for spring-/rytme gymnastik! Du har gået til gymnastik før, eller har erfaring med at lave lidt gymnastik, inden du starter. Kan du lave en flot kolbøtte og en vejrmølle alene, så er holdet lige noget for dig. 


Træningsfokus: Vi skal arbejde med gymnastikkens grundelementer, såsom: hop, kropsspænding, balance, styrke, smidighed, sving, ruller, tilløb - samt sjov, leg og sammenhold! Vi øver rytmisk grundgymnastik og springer basis spring på forskellige redskabsopstillinger cirkulært og/eller i små grupper. Vi skal f.eks. øve os på vejrmøller, håndstand, opspring og salto. 

Vi viser spring og rytme for hinanden, og vi forbereder os på deltagelse i en begynder TeamGym konkurrence. men fokus er på at have det sjovt og lære nyt, så konkurrencen ses blot som en slags opvisning.  

Holdnummer: 401
Periode: 02.09.2024 - 23.06.2025
Rater: 4
Ratepris: 950 kr. (Total: 3800 kr.)
Engangsbeløb: 3700 kr.
Tilmeld

Microdrenge (årgang 2014-2016)404
Mandag Tid: 16:00 - 17:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Torsdag Tid: 16:00 - 17:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Bastian Sänger Mellerup / Daniel Osric / Jonas Bang / Julius Viktor Bundgaard / Thomas Jensen /

Målgruppe: Microdrenge holdet er for drenge født årgang 2014-2016. Holdet træner 2 gange om ugen, hvor de både øver spring, men også rytme elementer, som er en del af TeamGym. Holdet stiller op i GymDanmarks officielle nationale konkurrencer.
Søndagstræningerne er ikke hver søndag, men ca. 1 gang om måneden. Trænerne vil lave en plan for søndagstræningerne, når sæsonen starter. 


Træningsfokus: Der vil være fokus på at lære teknisk god gymnastik, samt at få opbygget et fedt socialt drengefælleskab sammen med de andre drengehold i ROG. 

Holdnummer: 404
Periode: 12.08.2024 - 26.06.2025
Rater: 4
Ratepris: 1025 kr. (Total: 4100 kr.)
Engangsbeløb:
Tilmeld

Minidrenge (årgang 2011-2013)405
Mandag Tid: 16:00 - 17:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Torsdag Tid: 16:00 - 18:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Bastian Sänger Mellerup / Daniel Osric / Jonas Bang / Thomas Jensen /

Målgruppe: TeamGym Minidrenge holdet er for drenge mellem 10-13 år. Holdet træner 2 gange om ugen, hvor de både øver spring, men også rytme elementer, som er en del af TeamGym. Holdet er et udtaget hold, der stiller op i GymDanmarks officielle nationale konkurrencer. Der vil forekomme søndagstræninger ca. 1 gang om måneden. Trænerne vil lave en plan for søndagstræningerne, når sæsonen starter. 

Træningsfokus: Der vil være fokus på at lære teknisk god gymnastik, samt at få opbygget et fedt socialt drengefælleskab sammen med de andre drengehold i ROG.

Holdnummer: 405
Periode: 12.08.2024 - 26.06.2025
Rater: 4
Ratepris: 1150 kr. (Total: 4600 kr.)
Engangsbeløb:
Tilmeld

Minipige 3+4 (årgang 2011-2013)410
Mandag Tid: 17:00 - 19:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Onsdag Tid: 16:30 - 18:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Lørdag Tid: 11:30 - 13:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Amalie Hansen / Amalie Uno Ekdahl / Anna Reffs Hald / Sofie Bertram /

Minipige 3+4 er for piger født årgang 2011-2013.
Holdet deltager i GymDanmarks officielle nationale konkurrencer.


Har du lyst til at prøve Minipigeholdet i ROG? Så skal du melde dig til prøvetræninger i august. Prøvetræningen starter i uge 33 og slutter i uge 35.  Du tilmelder dig prøvetræningerne under "EVENTS" i top-menuen.

Holdnummer: 410
Periode: 02.09.2024 - 25.06.2025
Rater: 4
Ratepris: 0 kr. (Total: 0 kr.)
Udsolgt

Juniorpige 1 + 2 (årgang 2008-2010)421
Mandag Tid: 17:00 - 19:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Onsdag Tid: 18:00 - 21:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Søndag Tid: 14:00 - 16:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Andreas Plum Støle / Cecilie Ravn Molbo Jensen / Daniel Osric / Jonathan Jørgensen / Mille Groth / Simon Hemmingsen / Tine Høeg Madsen /

Juniorpige 1 + 2 er for piger født årgang 2008-2010.
Holdet stiller op i GymDanmarks oficielle nationale konkurrencer. 


Har du lyst til at prøve Juniorpigeholdet i ROG? Så skal du melde dig til prøvetræninger i august. Prøvetræningen starter i uge 33 og slutter i uge 35.  
Du tilmelder dig prøvetræningerne under "EVENTS" i top-menuen.

Holdnummer: 421
Periode: 01.09.2024 - 25.06.2025
Rater: 4
Ratepris: 0 kr. (Total: 0 kr.)
Udsolgt

Seniordamer (2008+)430
Mandag Tid: 19:00 - 21:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Torsdag Tid: 18:30 - 21:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Søndag Tid: 16:00 - 18:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Andreas Plum Støle / Cecilie Ravn Molbo Jensen / Daniel Osric / Mille Groth / Rikke Wexiø Jensen /

Seniordame holdet er for dig som er født årgang 2008 eller tidligere.

Vores ambition er at stille to hold - ét hold i LIGA-rækken og ét i DK-serien. I ROG har vi plads til gymnaster på alle niveauer.
Har du ikke lyst til at stille i konkurrence, men blot springe med og være en del af fællesskabet, så er du også meget velkommen til det! :) 
Holdnummer: 430
Periode: 01.09.2024 - 26.06.2025
Rater: 4
Ratepris: 0 kr. (Total: 0 kr.)
Udsolgt

Senior (ROG trænere)431
Mandag Tid: 19:00 - 21:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Torsdag Tid: 18:30 - 21:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Søndag Tid: 16:00 - 18:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Andreas Plum Støle / Cecilie Ravn Molbo Jensen / Daniel Osric / Mille Groth / Rikke Wexiø Jensen /

Dette hold er KUN for ROG´s trænere, så hvis du IKKE træner i ROG, så skal du tilmelde dig hold 430.

Holdnummer: 431
Periode: 01.09.2024 - 26.06.2025
Rater: 4
Ratepris: 0 kr. (Total: 0 kr.)
Udsolgt

Micropige 3+4 (årgang 2014-2016)402
Tirsdag Tid: 16:00 - 18:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Søndag Tid: 10:00 - 12:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Amalie Kilde / Anna Buch Skov Jørgensen / Jessica Boulton / Maja Herold Sørensen / Mathilde Hess Larsen / Silje Victoria Dalhof /

Micropige 3+4 er for piger født årgang 2014-2016.
Holdet deltager i GymDanmarks officielle nationale konkurrencer. 

Har du lyst til at prøve Micropige 3+4 i ROG? Så skal du melde dig til prøvetræninger i august. Prøvetræningen starter i uge 33 og slutter i uge 35.  Fra uge 28 kan du tilmelde dig prøvetræningerne i august under "EVENTS" i top-menuen.


Holdnummer: 402
Periode: 01.09.2024 - 24.06.2025
Rater: 4
Ratepris: 0 kr. (Total: 0 kr.)
Udsolgt

Micropige 1+2 (årgang 2014-2016)403
Tirsdag Tid: 16:00 - 17:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Onsdag Tid: 16:30 - 18:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Lørdag Tid: 10:00 - 12:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Camilla Borup / Daniel Osric / Emma Kjeldstrøm Fischer / Hannah Barsøe Pedersen / Jeanette Bloch Karlsen / Marie Nysum / Mille Groth /

Micropige 1+2 er for piger født årgang 2014-2016.
Holdet deltager i GymDanmarks officielle nationale konkurrencer. 

Har du lyst til at prøve Micropige 1+2 i ROG? Så skal du melde dig til prøvetræninger i august. Prøvetræningen starter i uge 33 og slutter i uge 35.  Fra uge 28 kan du tilmelde dig prøvetræningerne i august under "EVENTS" i top-menuen.

Holdnummer: 403
Periode: 31.08.2024 - 25.06.2025
Rater: 4
Ratepris: 0 kr. (Total: 0 kr.)
Udsolgt

Minipige 1 + 2 (årgang 2011-2013)411
Tirsdag Tid: 16:00 - 18:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Torsdag Tid: 16:30 - 18:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Søndag Tid: 12:00 - 14:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Camilla Borup / Caroline Lyngberg / Josephine Dünne / Tine Høeg Madsen / Victor Ludvigsen /

Minipige 1 + 2 er for piger født årgang 2011-2013.
Holdet deltager i GymDanmarks officielle nationale konkurrencer. 


Har du lyst til at prøve Minipigeholdet i ROG? Så skal du melde dig til prøvetræninger i august. Prøvetræningen starter i uge 33 og slutter i uge 35.
Du tilmelder dig prøvetræningerne under "EVENTS" i top-menuen.

Holdnummer: 411
Periode: 01.09.2024 - 26.06.2025
Rater: 4
Ratepris: 0 kr. (Total: 0 kr.)
Udsolgt

Juniorpige 3+4 (årgang 2008-2010)420
Tirsdag Tid: 18:30 - 20:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Onsdag Tid: 18:00 - 20:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Fredag Tid: 16:30 - 18:30
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Camilla Lyø Petersen / Emma Kjeldstrøm Fischer / Marie Nysum / Melina Andersen / Smilla Olympia Petersen /

Juniorpige 3+4 er for piger født årgang 2008-2010.
Holdet stiller op i GymDanmarks officielle nationale konkurrencer. 


Har du lyst til at prøve Juniorpigeholdet i ROG? Så skal du melde dig til prøvetræninger i august. Prøvetræningen starter i uge 33 og slutter i uge 35.  
Du tilmelder dig prøvetræningerne under "EVENTS" i top-menuen.

Holdnummer: 420
Periode: 03.09.2024 - 25.06.2025
Rater: 4
Ratepris: 0 kr. (Total: 0 kr.)
Udsolgt
Hold i dag

Instagram