Opvisningsgymnastik

Info
Opvisningsgymnastik

 

Hvad er opvisningsgymnastik?

På performanceholdene træner vi både spring, rytme og bevægelse sammen med de øvelser, som giver gymnasterne nødvendig styrke og smidighed.
Hvis du kunne tænke dig at optræde foran et publikum, gerne vil springe og træne din krop, og samtidigt gerne vil være en del af et fedt socialt fællesskab, så er opvisningsgymnastik det perfekte valg for dig.
Der afprøves nye ting hver sæson, som vil blive implementeret i opvisningsprogrammet. Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på rytme, spring, teamwork og fællesskab med tid til at have det sjovt. 


Både socialt- og lærerigt

På performanceholdene vægter vi det sociale meget højt. Vi sikrer at alle kender hinanden, og at der laves aktiviteter i forskellige grupper. Yderligere arrangeres mindst én social aktivitet for hver performancehold hver sæson. Der arbejdes målrettet og seriøst til træningerne med den gymnastiske udvikling, og så hygges og fjolles der til de sociale arrangementer. 
 

Flotte opvisninger

Opvisninger er festlige og hyggelige at deltage til. Der vil være glade mennesker på tilskuerrækkerne som klapper af alle hold på opvisningsgulvet. En opvisning er ikke en konkurrence, og foregår derfor uden bedømmelse fra dommere. Der er mange forskellige opvisninger at deltage til både i haller og udendørs. Hvert hold viser et sammensat opvisningsprogram på ca. 15-20 minutter. Og hvis du er lidt nervøs for at stå på opvisningsgulvet, så skal vi nok hjælpe dig, så du lærer at holde af det.


Aldersinddeling i ROG

  • Mikro performance team (6-9 år)
  • Mini performance team (10-12 år)
  • Junior performance team (13-20 år)
  • DGI Storkøbenhavns Rephold (18+)


Forventninger til opvisningsgymnaster

Det sociale vægtes meget højt på performanceholdene. Du skal derfor have interesse i at engagere sig i dit hold og deltage til de sociale arrangementer. Du skal samtidig gå op i din sport, og have stor lyst til at udvikle dig til at blive en bedre gymnast.


Forældre til opvisningsgymnaster

Et performancehold er meget afhængige af forældres hjælp, når holdet er ude til opvisninger og arrangementer. Vi håber derfor, at forældre til opvisningsgymnasterne, vil give en hånd med, når der er brug for det.


Kontingentet inkluderer (for mini junior, junior og senior performance teams)

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen, en forenings t-shirt til gymnasten (kun én pr. gymnast, uanset tilmelding til flere hold) samt opvisningsdragt og håndredskaber. Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.

Kontingent t-shirten skal i sæson 2024/2025 bestilles mellem d. 1. oktober og 1. november på webshoppen. Bliver t-shirten ikke bestilt rettidigt vil medlemmet miste retten til at få den gratis.
 
Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. aflysninger i kontingentprisen.


Kontingentet inkluderer ikke (for micro, mini og junior performance teams)

Der kan komme yderligere udgifter til opvisninger samt sociale arrangementer herunder ekstratræninger og træningsweekender.

Vigtige arrangementer

Forårsopvisning søndag d. 6. april 2025.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Mikro performance team 6-9 år300
Mandag Tid: 16:30 - 18:00
Sted: Rødovre Gymnasium, Stor hal
Trænere: Alicia Ali / Astrid Søeborg / Camilla Hofman Hansen / Jane Mogensen / Josefine Krog Jørgensen / Liva Buch Grangaard /

Målgruppe: Mikro Performance team er for piger mellem 6-9 år, som elsker at lave både spring og rytme. Du skal synes, at det kunne være sjovt at vise andre, hvad du har lært ved at lave en opvisning med en flot opvisningsdragt på. Hvis du yderligere synes det er fedt, at være en del af et socialt fællesskab, så er Mikro Performance team det helt perfekte valg for dig.


Træningsfokus: 

Vi træner både spring, rytme og bevægelse sammen med de øvelser, som giver gymnasterne den nødvendige styrke, spændstighed og styrke. Der arbejdes hver sæson med et nyt opvisningsprogram, der indeholder både rytme sekvenser og spring. Det er vigtigt at pigerne oplever, at det er sjovt at gå til gymnastik. At vi har mulighed for at lege og styrke god gymnastikkultur ind i træningen.


Vi forventer at deltage i følgende arrangementer i løbet af sæsonen:

- ROGs forårsopvisning
- DGIs forårsopvisning
- Gymnasternes dag


Opvisningsdragt og håndredskab er inkluderet i prisen.


OBS: Ved tilmelding til dette hold, har man mulighed for at tilmelde sig en ekstra træningsdag med fokus på rytme om torsdagen (hold 301)

Holdnummer: 300
Periode: 02.09.2024 - 28.04.2025
Rater: 4
Ratepris: 775 kr. (Total: 3100 kr.)
Engangsbeløb:
Tilmeld venteliste

DGI Storkøbenhavns Rephold310
Mandag Tid: 19:30 - 22:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Trænere: Albert Klostergaard / Julie Lykke Schneide Jensen / Marcus Ankerstjerne / Peter Christiansen /
Holdnummer: 310
Periode: 02.09.2024 - 29.04.2025
Rater: 4
Ratepris: 0 kr. (Total: 0 kr.)
Udsolgt

Mini performance team 10-12 år302
Tirsdag Tid: 17:00 - 18:30
Sted: Rødovre Gymnasium, Stor hal
Torsdag Tid: 17:00 - 18:30
Sted: Rødovre Skole, Ny hal
Trænere: Alicia Ali / Camilla Hofman Hansen / Filippa Jensen / Josephine Norlin / Karla Emilia Lange / Lucilla Romme-Mølby / Malou Rosenberg Bergholt / Silke Søballe /

Målgruppe: Mini Performance team er for dig, som er mellem 10-12 år, som gerne vil udvikle dig gymnastisk, have det sjovt med dine venner og lave fede opvisninger. Du skal synes, at det er sjovt at lave både spring, rytme, akrobatik og dans. Derudover skal du også synes, at det er fedt at lave mange opvisninger, og være motiveret for at lære nyt. 


Vi ser gerne, at du enten tidligere har gået til gymnastik og som minimum kan lave vejrmølle. 

Er du ny i gymnastikverden, skal du være klar på og have lyst til nye udfordringer.  


Træningsfokus: 

Træningen er delt op i to ugentlige træninger. Om tirsdagen træner vi i hallen på Rødovre Gymnasium og om torsdagen træner vi i hallen på Rødovre Skole. Træningerne vil variere med fokus på spring og tekning samt rytmetræning, hvor vi vil øve rytmiske sekvenser.

Derudover vil vi sæsonen igennem arbejde hen imod en flot opvisning, og mange af træningerne vil derfor også være målrettet mod dette. 


Er du i tvivl om, dette er holdet for dig, så kontakt endelig ROG kontoret på telefon: 53 60 07 47

 

Vi forventer at deltage i følgende arrangementer i løbet af sæsonen:

- ROGs forårsopvisning
- DGIs forårsopvisning
- Gymnasternes dag

 

Opvisningsdragt og håndredskab er inkluderet i prisen.

Holdnummer: 302
Periode: 03.09.2024 - 29.04.2025
Rater: 4
Ratepris: 925 kr. (Total: 3700 kr.)
Engangsbeløb:
Tilmeld

Junior performance team303
Tirsdag Tid: 19:30 - 21:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Torsdag Tid: 18:30 - 20:00
Sted: Rødovre Skole, Ny hal
Trænere: Maria Larsen /

Målgruppe: Junior Performance team er for piger og drenge i alderen 13-25 år, som har lyst til at blive ved med at udvikle sig, have det sjovt med sine venner og lave fede opvisninger. Måske går du på ROGs spring/rytmehold, opvisningsholdet eller på TeamGym? Det kan også være, at du er kommet hjem fra efterskole og mangler et sted at gå til gymnastik? Uanset hvad er der plads til dig på dette hold.


Træningsfokus: Træningen vil bestå af både spring og rytmetræning. Vi øver teknik, lærer nye spring og bliver helt skarpe på rytmedelen. Efter efterårsferien går vi igang med at øve opvisningsprogram, så det sidder i skabet til vores opvisninger. 

Der er ingen udtagelse til dette hold. Tilmelding sker via. først til mølle.


Vi forventer at deltage i følgende arrangementer i løbet af sæsonen: 

- ROGs forårsopvisning
- DGIs forårsopvisning (København)
- Gymnasternes dag
- DGIs forårsopvisning (Roskilde)


Der arbejdes på en mulighed for rejseaktivitet i forbindelse med dette hold.

Opvisningstøj og håndredskaber er inkluderet i prisen.

Holdnummer: 303
Periode: 03.09.2024 - 29.04.2025
Rater: 4
Ratepris: 925 kr. (Total: 3700 kr.)
Engangsbeløb:
Tilmeld

Mikro performance team (tillægstid) 6-9 år301
Torsdag Tid: 17:00 - 18:15
Sted: Rødovre Skole, Gul sal
Trænere: Alicia Ali / Astrid Søeborg / Josefine Krog Jørgensen / Liva Buch Grangaard /

Målgruppe: Dette hold er for tilmeldte på hold 300 Mikro Performance team for piger mellem 6-9 år, som elsker at lave rytme. Du skal synes, at det kunne være sjovt at vise andre, hvad du har lært ved at lave en opvisning med en flot opvisningsdragt på. Hvis du yderligere synes det er fedt, at være en del af et socialt fællesskab, så er mini junior performance team det helt perfekte valg for dig.


Træningsfokus: 

Som supplement til træningen om mandagen er der om torsdagen fokus på rytme.


OBS: Holdet er et tilvalg for dem på Mikro Performance team som ønsker at træne en ekstra dag om ugen. Det er IKKE nødvendigt at være tilmeldt dette hold for at deltage i opvisninger og arrangementer for Mikro Performance team.

Hvis du er tilmeldt hold 300 og ønsker at træne torsdag også, kan du tilmelde dig "ventelisten" til dette hold. Så får du plads på holdet.

Holdnummer: 301
Periode: 05.09.2024 - 24.04.2025
Rater: 4
Ratepris: 300 kr. (Total: 1200 kr.)
Engangsbeløb:
Tilmeld venteliste
Hold i dag

Instagram