Klubmodul henter siden
Opvisningsgymnastik
Junior performance team | 301
Info
 

Opvisningsgymnastik

 

Hvad er opvisningsgymnastik?

På performanceholdene træner vi både spring, rytme og bevægelse sammen med de øvelser, som giver gymnasterne den nødvendige styrke og smidighed.
Hvis du kunne tænke dig eller måske endda elsker at optræde foran et publikum, gerne vil springe og træne din krop og samtidigt gerne vil være en del af et fedt socialt fællesskab, så er opvisningsgymnastik det perfekte valg for dig.
Der afprøves nye ting hver sæson, som vil blive implementeret i opvisningsprogrammet. Det betyder at træningen er alsidig og både fokuserer på rytme, spring, teamwork og fællesskab med tid til at have det sjovt. 

Både socialt- og lærerigt

På performanceholdene vægter vi det sociale meget højt. Vi sikrer at alle kender hinanden, og at der laves aktiviteter i forskellige grupper. Yderligere arrangeres mindst én social aktivitet for hver performancehold hver sæson. Der arbejdes målrettet og seriøst til træningerne med den gymnastiske udvikling, og så hygges og fjolles der til de sociale arrangementer. 
 

Flotte opvisninger

Opvisninger er festlige og hyggelige at deltage til. Der vil være glade mennesker på tilskuerrækkerne som klapper af alle hold på opvisningsgulvet. En opvisning er ikke en konkurrence, og foregår derfor uden bedømmelse fra dommere. Der er mange forskellige opvisninger at deltage til både i haller og udendørs. Hvert hold viser et sammensat opvisningsprogram på ca. 15-20 minutter. Og hvis du er lidt nervøs for at stå på opvisningsgulvet, så skal vi nok hjælpe dig, så du lærer at holde af det.
Gym For Life
 
Junior Performance team skal I 2022/2023 deltage til Gym For life i juni måned. Det er en opvisningskonkurrence, hvor holdet viser et fem minutters opvisningsprogram, og vurderes som en hel enhed. Der gives medaljer til alle deltagende hold.
Opvisningsprogrammet til Gym for Life læres efter forårets opvisninger.

Aldersinddeling i ROG

  • Mini junior performance team (6-9 år)
  • Junior performance team (10-14 år)
  • Senior performance team (15-25 år)


Forventninger til opvisningsgymnaster

Det sociale vægtes meget højt på performanceholdene. Du skal derfor have interesse i at engagere sig i dit hold og deltage til de sociale arrangementer. Du skal samtidig gå op i din sport, og have stor lyst til at udvikle dig til at blive en bedre gymnast.


Forældre til opvisningsgymnaster

Et performancehold er meget afhængige af forældres hjælp, når holdet er ude til opvisninger og arrangementer. Vi håber derfor, at forældre til opvisningsgymnasterne, vil give en hånd med, når der er brug for det.


Kontingentet inkluderer

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen, en forenings t-shirt til gymnasten samt opvisningsdragt og håndredskaber. Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.
 
Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger i kontingentprisen.


Kontingentet inkluderer ikke

Der kan komme yderligere udgifter til opvisninger samt sociale arrangementer herunder ekstratræninger og træningsweekender.

Vigtige fælles arrangementer

Juletræsfest d. 11. december 2022
Forårsopvisning søndag d. 12. marts 2023.
Læs mere

Målgruppe: Junior performance er for dig, som er mellem 10-14 år, som gerne vil udvikle dig gymnastisk, have det sjovt med dine venner og lave fede opvisninger. Du skal synes, at det er sjovt at lave både spring, rytme, akrobatik og dans. Derudover skal du også synes, at det er fedt at lave mange opvisninger, og være motiveret for at lære nyt. 


Vi ser gerne, at du enten tidligere har gået til gymnastik og som minimum kan lave vejrmølle. 

Er du ny i gymnastikverden, skal du være klar på og have lyst til nye udfordringer.  


Træningsfokus: 

Træningen er delt op i to ugentlige træninger. Om tirsdagen træner vi i Rødovrehallen, hal 4, hvor fokus primært vil være spring og teknik. Om torsdagen træner vi på Rødovre Skole, og her vil træningen bestå af rytmetræning, hvor vi vil øve rytmiske sekvenser og tekniktræning.

Derudover vil vi sæsonen igennem arbejde hen imod en flot opvisning, og mange af træningerne vil derfor også være målrettet mod dette. 


Er du i tvivl om, dette er holdet for dig, så kontakt endelig Louise på telefon: 53 60 07 47

 

Aktiviterer og arrangementer: 
- Træningsweekend i uge 44

- Træningsweekend i uge 5 

- I den kommende sæson forventer vi at lave ca. seks opvisninger i københavnsområdet samt Gym for life.

Gym for Life, som er en opvisningskonkurrence, hvor holdet skal vise  et fem minutters opvisningsprogram. Holdet vurderes som en samlet enhed og alle hold vinder en medalje.


 Opvisningsdragt og håndredskab er inkluderet i prisen.

Startdato
01.09.2022
Slutdato
22.06.2023
Tid/Sted
Tirsdag 18:30-20:00 Rødovrehallen, Hal 4 Torsdag 17:00-19:00 Rødovre Skole, Ny hal
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 4 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 875,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 3500,00 kr.
Raterne forfalder
02.11.2022 og 04.01.2023 og 01.03.2023 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før hver rate skal betales.

Events

Sponsorer