Vi sammensætter en gruppe af 15-25-årige piger og drenge, som sammen med administrationen i ROG, skal udvikle et event for unge mellem 15-25 år. Eventet afholdes d. 24. september 2022 og er åbent for alle unge mennesker mellem 15-25 år.

TILMELD DIG UNGEEVENTET HER


Senior performance Team

Holdet er for piger og drenge i alderen 15-25 år, som har lyst til at blive ved med at udvikle sig, have det sjovt med sine venner og lave fede opvisninger. Måske går du på ROGs spring/rytmehold, opvisningsholdet eller på TeamGym? Det kan også være, at du er kommet hjem fra efterskole og mangler et sted at gå til gymnastik? Uanset hvad er der plads til dig på dette hold.
Træningen vil bestå af både spring og rytmetræning. Vi øver teknik, lærer nye spring og bliver helt skarpe på rytmedelen. Efter efterårsferien går vi igang med at øve opvisningsprogram, så det sidder i skabet til vores opvisninger.

Bemærk: Der vil yderligere være træning den sidste søndag i hver måned fra kl. 12.00-14.00 i Rødovrehallen, hal 4

Der er ingen udtagelse til dette hold. Tilmelding sker via. først til mølle.

TILMELD DIG HER


TeamGym Senior

Holdet er for alle gymnaster født årgang 2006 eller tidligere. Formålet med holdet er at skabe et senior miljø i ROG, som man har lyst til at være en del af. Hvis det er muligt, stiller holdet op i GymDanmarks officielle nationale konkurrencer, men det er muligt for gymnasterne at fravælge konkurrencer.

Hvis du mener dette hold er noget for dig. Så skriv til rog@rog.dk

Vi glæder os til at se jer.

Events

Sponsorer