Opvisningsgymnastik

Info
 

Opvisningsgymnastik

 

Hvad er opvisningsgymnastik?

På performanceholdene træner vi både spring, rytme og bevægelse sammen med de øvelser, som giver gymnasterne nødvendig styrke og smidighed.
Hvis du kunne tænke dig at optræde foran et publikum, gerne vil springe og træne din krop, og samtidigt gerne vil være en del af et fedt socialt fællesskab, så er opvisningsgymnastik det perfekte valg for dig.
Der afprøves nye ting hver sæson, som vil blive implementeret i opvisningsprogrammet. Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på rytme, spring, teamwork og fællesskab med tid til at have det sjovt. 


Både socialt- og lærerigt

På performanceholdene vægter vi det sociale meget højt. Vi sikrer at alle kender hinanden, og at der laves aktiviteter i forskellige grupper. Yderligere arrangeres mindst én social aktivitet for hver performancehold hver sæson. Der arbejdes målrettet og seriøst til træningerne med den gymnastiske udvikling, og så hygges og fjolles der til de sociale arrangementer. 
 

Flotte opvisninger

Opvisninger er festlige og hyggelige at deltage til. Der vil være glade mennesker på tilskuerrækkerne som klapper af alle hold på opvisningsgulvet. En opvisning er ikke en konkurrence, og foregår derfor uden bedømmelse fra dommere. Der er mange forskellige opvisninger at deltage til både i haller og udendørs. Hvert hold viser et sammensat opvisningsprogram på ca. 15-20 minutter. Og hvis du er lidt nervøs for at stå på opvisningsgulvet, så skal vi nok hjælpe dig, så du lærer at holde af det.


Gym For Life
Junior Performance team skal I 2022/2023 deltage til Gym For life i juni måned. Det er en opvisningskonkurrence, hvor holdet viser et fem minutters opvisningsprogram, og vurderes som en hel enhed. Der gives medaljer til alle deltagende hold.
Opvisningsprogrammet til Gym for Life læres efter forårets opvisninger.


Aldersinddeling i ROG

  • Mini junior performance team (6-9 år)
  • Junior performance team (10-14 år)
  • Senior performance team (15-25 år)
  • DGI Storkøbenhavns Rephold (18+)


Forventninger til opvisningsgymnaster

Det sociale vægtes meget højt på performanceholdene. Du skal derfor have interesse i at engagere sig i dit hold og deltage til de sociale arrangementer. Du skal samtidig gå op i din sport, og have stor lyst til at udvikle dig til at blive en bedre gymnast.


Forældre til opvisningsgymnaster

Et performancehold er meget afhængige af forældres hjælp, når holdet er ude til opvisninger og arrangementer. Vi håber derfor, at forældre til opvisningsgymnasterne, vil give en hånd med, når der er brug for det.


Kontingentet inkluderer (for mini junior, junior og senior performance teams)

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen, en forenings t-shirt til gymnasten samt opvisningsdragt og håndredskaber. Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.
 
Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger i kontingentprisen.


Kontingentet inkluderer ikke (for mini junior, junior og senior performance teams)

Der kan komme yderligere udgifter til opvisninger samt sociale arrangementer herunder ekstratræninger og træningsweekender.

Vigtige fælles arrangementer
Juletræsfest d. 11. december 2022
Forårsopvisning søndag d. 12. marts 2023.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Mini junior performance team300
Mandag Tid: 17:00 - 18:10
Sted: Rødovre Skole, Gul sal
Træner: Camilla Hofman Hansen / Vibe Haff Jørgensen /
Hjælpetræner: Emilie Ludvigsen / Josephine Norlin / Karla Lange / Liva Buch Grangaard / Mathilde Vej Kristensen / Sarah Larsen /
Minitræner: Alicia Ali /

Målgruppe: Dette hold er for piger mellem 6-9 år, som elsker at lave både rytme og spring. Du skal synes, at det kunne være sjovt at vise andre, hvad du har lært ved at lave en opvisning med en flot opvisningsdragt på. Hvis du yderligere synes det er fedt, at være en del af et socialt fællesskab, så er mini junior performance team det helt perfekte valg for dig.


Træningsfokus: 

Vi træner både spring, rytme og bevægelse sammen med de øvelser, som giver gymnasterne den nødvendige styrke, spændstighed og styrke. Der arbejdes hver sæson med et nyt opvisningsprogram, der indeholder både rytme sekvenser og spring. Dette hold bliver et stort hold, hvor der er plads til 50 gymnaster. Vi ønsker at træne sammen, men også i to grupper, hvor vi får mulighed for at opdele pigerne i alder og niveau. Dette gør vi for at kunne målrette træningen endnu mere og derved skabe stor udvikling for dem alle, både individuelt og i fællesskab. 


Det er vigtigt at pigerne oplever, at det er sjovt at gå til gymnastik. At vi har mulighed for at lege og styrke god gymnastikkultur ind i træningen.


Arrangementer:

Vi forventer mellem 1-3 opvisninger i løbet af sæsonen.


Opvisningsdragt og håndredskab er inkluderet i prisen.

Holdnummer: 300
Periode: 05.09.2022 - 24.04.2023
Pris: 1200 kr.
Tilmeld venteliste

Junior performance team301
Tirsdag Tid: 18:30 - 20:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Torsdag Tid: 17:00 - 19:00
Sted: Rødovre Skole, Ny hal
Træner: Lasse Jørgensen / Maria Larsen / Melissa Larsson / Mette Trust /
Hjælpetræner: Frederik Rahbek Bymose / Isabel Østergaard Chambelland /

Målgruppe: Junior performance er for dig, som er mellem 10-14 år, som gerne vil udvikle dig gymnastisk, have det sjovt med dine venner og lave fede opvisninger. Du skal synes, at det er sjovt at lave både spring, rytme, akrobatik og dans. Derudover skal du også synes, at det er fedt at lave mange opvisninger, og være motiveret for at lære nyt. 


Vi ser gerne, at du enten tidligere har gået til gymnastik og som minimum kan lave vejrmølle. 

Er du ny i gymnastikverden, skal du være klar på og have lyst til nye udfordringer.  


Træningsfokus: 

Træningen er delt op i to ugentlige træninger. Om tirsdagen træner vi i Rødovrehallen, hal 4, hvor fokus primært vil være spring og teknik. Om torsdagen træner vi på Rødovre Skole, og her vil træningen bestå af rytmetræning, hvor vi vil øve rytmiske sekvenser og tekniktræning.

Derudover vil vi sæsonen igennem arbejde hen imod en flot opvisning, og mange af træningerne vil derfor også være målrettet mod dette. 


Er du i tvivl om, dette er holdet for dig, så kontakt endelig ROG kontoret på telefon: 53 60 07 47

 

Aktiviterer og arrangementer: 
- Træningsweekend i uge 45

- Træningsweekend i uge 6 

- I den kommende sæson forventer vi at lave ca. seks opvisninger i københavnsområdet samt Gym for life.

Gym for Life, som er en opvisningskonkurrence, hvor holdet skal vise  et fem minutters opvisningsprogram. Holdet vurderes som en samlet enhed og alle hold vinder en medalje.


 Opvisningsdragt og håndredskab er inkluderet i prisen.

Holdnummer: 301
Periode: 01.09.2022 - 22.06.2023
Pris: 1750 kr.
Tilmeld venteliste

Senior performance team302
Tirsdag Tid: 20:00 - 22:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Træner: Lasse Jørgensen / Maria Larsen / Melissa Larsson / Mette Trust /

Målgruppe: Holdet er for piger og drenge i alderen 15-25 år, som har lyst til at blive ved med at udvikle sig, have det sjovt med sine venner og lave fede opvisninger. Måske går du på ROGs spring/rytmehold, opvisningsholdet eller på TeamGym? Det kan også være, at du er kommet hjem fra efterskole og mangler et sted at gå til gymnastik? Uanset hvad er der plads til dig på dette hold.


Træningsfokus: Træningen vil bestå af både spring og rytmetræning. Vi øver teknik, lærer nye spring og bliver helt skarpe på rytmedelen. Efter efterårsferien går vi igang med at øve opvisningsprogram, så det sidder i skabet til vores opvisninger. 

Bemærk: Der vil yderligere være træning den sidste søndag i hver måned fra kl. 12.00-14.00 i Rødovrehallen, hal 4


Der er ingen udtagelse til dette hold. Tilmelding sker via. først til mølle.


Aktiviteter og opvisninger: 

10. september - socialt arrangement for alle seniorer (15-25 år) i ROG

I den kommende sæson forventer vi at lave fire opvisninger i københavnsområdet


Der arbejdes på en mulighed for rejseaktivitet i forbindelse med dette hold.

Opvisningstøj og håndredskaber er inkluderet i prisen.

Holdnummer: 302
Periode: 06.09.2022 - 25.04.2023
Pris: 1750 kr.
Tilmeld

DGI Storkøbenhavns Rephold303
Mandag Tid: 19:30 - 22:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Mandag Tid: 19:30 - 22:00
Sted: Rødovre Gymnasium, Stor hal
Træner: Albert Klostergaard / Jens Peter Neermark / Julie Lykke Schneide Jensen / Mathias Thalund Nielsen / Stinna Shaktiva /
Holdnummer: 303
Periode: 05.09.2022 - 26.06.2023
Rater: 4
Ratepris: 1230 kr.
Engangsbeløb 4920 kr.
Udsolgt
Hold i dag

Instagram