Info
 
 
VELKOMMEN TIL ROG´S OPVISNINGSHOLD
 
HOLD 152 
10-18 år - Opvisningsholdet
 
I UGE 33-35 ER DER PRØVETRÆNING OG UDTAGELSE
EFTER UDTAGELSEN ÅBNES FOR TILMELDINGEN (30. AUGUST)
 
TILMELD DIG PRØVETRÆNING/UDTAGELSE HER:  > LINK
 

Opvisningsholdet er et socialt hold, der bruger mange timer sammen både inden -og udenfor træningshallen. Vi arbejder målrettet og seriøst til træningerne og gemmer fjolleriet til de sociale arrangementer. Der arbejdes hver sæson med en ny opvisning, som typisk består af spring, rytme og akro. Vi kan dog også godt lide at afprøve helt nye og anderledes ting, som vi tror kunne passe ind i opvisningen - måske du har et gemt talent, som kan bruges?

Vi gør meget brug af bevægelser fra gymnasterne selv, så man skal turde at stå frem, stå forrest og ikke være bange for at se fjollet ud eller gøre noget forkert, når man står alene foran andre. Vi springer på airtrack, hvor vi helst ser, at du har kendskab/prøvet et to-leddet spring, som for eksempel kunne være araber-flik, kraft-salto eller salto-vejrmølle, og så springer vi på mini trampet, hvor det er et krav, at du kan lave en lukket salto uden modtagning.

På holdet vægter vi fællesskabet meget højt, hvorfor vi også prioriterer at afholde flere sociale arrangementer gennem sæsonen, og vi finder også gerne tid til at hygge os sammen efter vores opvisninger.
 

Vi træner 2 gange om ugen i 2,5 time, og har derudover ca. 1 gang om måneden, hvor der vil være et arrangement. Det forventes, at du som en del af holdet altid deltager. 
Der må forventes at komme ekstra udgifter i løbet af sæsonen, som går til ny dragt (ca. 500kr), opvisninger og sociale arrangementer.

 


Lyder det som noget du kunne være interesseret i? Så tilmeld dig vores udtagelse og kom og hils på os, når der er prøvetræning i august.

Vi glæder os til at møde dig!

 
 
Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.
Kontingentet dækker træning, administrationsgebyr og en kontingent t-shirt.
Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger, der kan forekomme.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Opvisningshold 10-18 år - (152)
Mandag Tid: 17:00 - 19:30
Sted: Rødovre Skole, Ny hal
Torsdag Tid: 17:30 - 20:00
Sted: Rødovre Skole, Ny hal
Træner: Maja Min Dolleris Ingvorsen / Mette Trust /
Hjælpetræner: Andreas Willaredt / Sari Whittall Christensen /
Periode: 31.08.2020 - 24.06.2021
Rabat: 62%
Pris: 5100 kr. 1938 kr.
Tilmeld

Events

Sponsorer