Info
VELKOMMEN TIL SPRING, RYTME OG DANS, PIGER 5-7 ÅR
Hold 120 Spring, rytme og dans, piger 6-7 år
Hold 124 Spring, rytme og dans, piger 5-6 år 
Sjov, spring, dans, spændstighed, rytmisk forståelse og kropsbevidsthed er nøgleordene for dette hold. Vi har fokus på at få sved på panden og pulsen op, mens vi har det sjovt. Pigerne lærer rytmisk bevægelse og dans til gode kendte musiknumre. Vi kommer til at arbejde med grundgymnastik og øvelser som håndstand og vejrmøller, samt forøvelser til salto, kraftspring og flikflak. Dragt: I kan forvente en udgift på ens tøj til opvisningen, vi sigter mod at holde os på ca. 150 kr.
 
Kontingentet betales i 1 rate.
Kontingentet dækker træning, administrationsgebyr og en kontingent t-shirt.
Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger, der kan forekomme.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Spring, rytme og dans, 5-7 år - (120)
Mandag Tid: 17:00 - 17:55
Sted: Nyager Skole, Drengesalen
Træner: Camilla Hofman Hansen / Vibe Haff Jørgensen /
Hjælpetræner: Emma Dalberg Nydahl / Nynne Frederiksen /
SPRING, RYTME OG DANS FOR PIGER 6-7 ÅR. Sjov, spring, dans, spændstighed, rytmisk forståelse og kropsbevidsthed er nøgleordene for dette hold. På holdet har vi fokus på at få sved på panden og pulsen op, alt imens vi har det sjovt. Pigerne lærer rytmisk bevægelse og dans til gode kendte musiknumre. Vi kommer til at arbejde med grundgymnastik og øvelser såsom håndstand og vejrmøller, samt forøvelser til salto, kraftspring og flikflak. Dragt: I kan forvente en udgift på ens tøj til opvisningen, vi sigter mod at holde os på ca. 150 kr. Forældrene forventes som udgangspunkt at sidde uden for salen under træningerne og der vil, ved sidste træning hver måned, være en lille fremvisning af de ting, vi arbejder med på holdet.
Periode: 07.09.2020 - 26.04.2021
Rabat: 62%
Pris: 1200 kr. 456 kr.
Tilmeld venteliste

Spring, rytme og dans, 5-7 år - (124)
Tirsdag Tid: 17:00 - 17:55
Sted: Nyager Skole, Drengesalen
Træner: Jane Mogensen /
Hjælpetræner: Amalie Breum / Emma Dalberg Nydahl / Nanna Kardos / Natali Rybak /
SPRING, RYTME OG DANS FOR PIGER 5-6 ÅR. Sjov, spring, dans, spændstighed, rytmisk forståelse og kropsbevidsthed er nøgleordene for dette hold. På holdet har vi fokus på at få sved på panden og pulsen op, alt imens vi har det sjovt. Pigerne lærer rytmisk bevægelse og dans til gode kendte musiknumre. Vi kommer til at arbejde med grundgymnastik og øvelser såsom håndstand og vejrmøller, samt forøvelser til salto, kraftspring og flikflak. Dragt: I kan forvente en udgift på ens tøj til opvisningen, vi sigter mod at holde os på ca. 150 kr. Forældrene forventes som udgangspunkt at sidde uden for salen under træningerne og der vil, ved sidste træning hver måned, være en lille fremvisning af de ting, vi arbejder med på holdet.
Periode: 01.09.2020 - 27.04.2021
Rabat: 62%
Pris: 1200 kr. 456 kr.
Tilmeld venteliste

Events

Sponsorer