Sommerhold - Parkour

Info

Parkour

 

Har du masser af energi, mangler udfordringer eller er du bare vild med seje parkour-tricks? Så er ét parkour hold i ROG helt sikkert noget for dig.

 

Motorisk grundtræning

Parkour er for både piger og drenge, begyndere og øvet. Vi øver de grundlæggende fysiske kompetencer som kravl, hop, hink, rul, løb og sving, og vi udfordrer og rykker vores grænser.

 

Fællesskab

Der lægges stor vægt på det sociale fælleskab - hvor vi respekterer og støtter hinanden. Alle får mulighed for at udvikle sig og udnytte deres potentiale - uanset startniveau. Grundpillerne på vores parkourhold er tryghed, fællesskab og udvikling. Der vil være fokus på god stemning og motiverende energi på tværs af niveauerne.

 

Træningens opbygning

Udøverne vil tilegne sig parkour-færdigheder gennem samarbejdsøvelser, lege og personlige udfordringer. Der vil være fokus på at træne grovmotorikken via legende brug af både inde- og uderum. Teknikken bag de mere avancerede parkourøvelser, vil blive introduceret i takt med den enkeltes udvikling.

 

Faciliteter

Vi har mange fede faciliteter til rådighed for alle vores parkourhold. Gymnastiksale med ribber, bomme, store måtter og diverse plintkasser står klar til brug på alle vores lokationer. Vi træner også udendørs på trapper, bænke, stativer, m.m.

 

Forventninger til forældre

  • Barnet har "løst" tøj på - til at bevæge sig i
  • Der er medbragt drikkedunk (spisning foregår på andre tidspunkter)
  • Trænernes regler ifm. at overvære træningen respekteres
  • Støt op om fællesskabet på holdet ved at deltage reglmæssigt til træning
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Parkour 6-11 år600s
Fredag Tid: 17:00 - 18:00
Sted: Hendriksholm Skole, Vestre Sal
Træner: Jean-michel Amtoft /
Hjælpetræner: August Harms / Mikkel Nielsen /

Målgruppe: Dette parkour sommerhold er for dig, der er mellem 6-11 år, og som synes det kunne være fedt at prøve parkour. Det kan også være dig som allerede går til parkour og ønsker mere træning.


Træningsfokus: Tilegnelse af parkour færdigheder gennem leg. Vi indøver de grundlæggende teknikker, som præcision jumps, cat-leap og speedrun. Vi går gradvist frem og kompleksiteten i øvelserne tilpasses deltagernes niveau, så der altid er udfordring for den enkelte

Holdnummer: 600s
Periode: 20.05.2022 - 24.06.2022
Pris: 300 kr.
Tilmeld

Events

Sponsorer