Sommerhold - Opvisningshold

InfoOpvisningsgymnastik

 

Hvad er opvisningsgymnastik?

På opvisningsholdet træner vi både spring, rytme og bevægelse sammen med de øvelser, som giver gymnasterne den nødvendige styrke og smidighed. Hvis du kunne tænke dig eller måske endda elsker at optræde foran et publikum, gerne vil springe og træne din krop og samtidigt gerne vil være en del af et fedt socialt fællesskab, så er opvisningsgymnastik det perfekte valg for dig. Der arbejdes hver sæson med en et nyt opvisningsprogram, som typisk består af spring, rytme og akrobatik. Der afprøves nye og anderledes ting hver sæson, som vil blive implementeret i opvisningsprogrammet - måske du har et gemt talent, som kan inspirere trænerne? Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på rytme, spring, teamwork og performance.


Både socialt- og lærerigt

På Opvisningsholdet vægter vi det sociale meget højt. Den relativt store aldersspredning på holdet giver ikke blot mulighed flere muligheder i forhold til at sammensætte et spændende opvisningsprogram, men lærer også de ældste holddeltagere at passe godt på de yngre. For de yngre er der en stor udvikling i at have de ældre at se op til og lære fra. Der arbejdes målrettet og seriøst til træningerne med børnenes gymnastiske udvikling, og så hygges og fjolles der til de sociale arrangementer.
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Opvisningsholdet 7-15 år300s
Torsdag Tid: 17:00 - 19:00
Sted: Rødovre Skole, Ny hal
Træner: Lasse Jørgensen / Maria Larsen / Mette Trust /

Målgruppe: Dette sommerhold er for dig, der er mellem 7-15 år, der ønsker at prøve opvisningsgymnastik eller fortsætte træningen fra det ordinære hold. 

Træningsfokus: Der vil være fokus på grundelementer indenfor både rytme og springgymnastikken, såsom sammensætninger af rytmiske sekvenser, håndstand, vejrmøller, salto mm. Vi vil øve det hele, og alle kan være med.

Holdnummer: 300s
Periode: 05.05.2022 - 23.06.2022
Pris: 600 kr.
Tilmeld

Events

Sponsorer