Opvisningsgymnastik

Info
 

Opvisningsgymnastik

 

Hvad er opvisningsgymnastik?

På opvisningsholdet træner vi både spring, rytme og bevægelse sammen med de øvelser, som giver gymnasterne den nødvendige styrke og smidighed. Hvis du kunne tænke dig eller måske endda elsker at optræde foran et publikum, gerne vil springe og træne din krop og samtidigt gerne vil være en del af et fedt socialt fællesskab, så er opvisningsgymnastik det perfekte valg for dig. Der arbejdes hver sæson med en et nyt opvisningsprogram, som typisk består af spring, rytme og akrobatik. Der afprøves nye og anderledes ting hver sæson, som vil blive implementeret i opvisningsprogrammet - måske du har et gemt talent, som kan inspirere trænerne? Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på rytme, spring, teamwork og performance.


Både socialt- og lærerigt

På Opvisningsholdet vægter vi det sociale meget højt. Den relativt store aldersspredning på holdet giver ikke blot mulighed flere muligheder i forhold til at sammensætte et spændende opvisningsprogram, men lærer også de ældste holddeltagere at passe godt på de yngre. For de yngre er der en stor udvikling i at have de ældre at se op til og lære fra. Der arbejdes målrettet og seriøst til træningerne med børnenes gymnastiske udvikling, og så hygges og fjolles der til de sociale arrangementer.
 

Sjove opvisninger

Opvisninger er festlige og hyggelige at deltage til. Der vil være glade mennesker på tilskuerrækkerne som klapper af alle hold på opvisningsgulvet. En opvisning er ikke en konkurrence, og foregår derfor uden bedømmelse fra dommere. Der er mange forskellige opvisninger at deltage til både i haller og udendørs. Hvert hold viser et sammensat opvisningsprogram på ca. 15-20 minutter. Og hvis du er lidt nervøs for at stå på opvisningsgulvet, så skal vi nok hjælpe dig, så du lærer at holde af det.
 

Aldersinddeling i ROG

  • Opvisningsholdet 7-15 år (åbent hold)


Forventninger til opvisningsgymnaster

Det sociale vægtes meget højt på opvisningsholdet. Du skal derfor have interesse i at engagere sig i holdet og deltage til de sociale arrangementer. Du skal samtidig gå op i din sport, og have stor lyst til at udvikle dig til at blive en bedre gymnast.


Forældre til opvisningsgymnaster

Et opvisningshold er meget afhængige af forældres hjælp, når holdet er ude til opvisninger og arrangementer. Vi håber derfor, at forældre til opvisningsgymnasterne, vil give en hånd med, når der er brug for det.


Kontingentet inkluderer

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen, samt en forenings t-shirt til gymnasten. Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.
 

Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger i kontingentprisen.


Kontingentet inkluderer ikke

Der kan komme yderligere udgifter til opvisningsdragt, opvisninger samt sociale arrangementer herunder ekstratræninger og træningsweekender.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Events

Sponsorer