Info
VELKOMMEN TIL PILATES FOR VOKSNE
Pilates med Linda Passage
Pilates styrker kroppens center, de dybe indre muskler, og du opnår forbedret kropsbevidsthed, styrke og spændstighed. Øvelserne udføres langsomt og kontrolleret. Holdet henvender sig til alle. Pilates kan være teknisk svært, der betyder, at der måske går et par gange, før du føler overskud til øvelserne.
Undervisningen er onsdag 20:00-21:30 på Rødovre skole (gul sal) 
Kontingentet betales i 1 rate.
Pensionistrabat fra 66 år: -20%, regnes automatisk ud ved tilmelding.
Kontingentet dækker træning, administrationsgebyr og en kontingent t-shirt.
Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger, der kan forekomme.
Holdet indgår i ROG''''s 3 "Hop med" hold: 1 "Effektiv træning",  2 "Pilates" og 3 Zumba. Tilmeld dig et af disse hold og træn evt. med på øvrige. ROG forbeholder sig ret til fra gang til gang at begrænse tilgangen til øvrige Hop med hold for at sikre at Kommunens regler for max antal deltagere i gymnastiksale jf. kommunens Covid19 regler ikke overskrides.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Pilates for voksne - (02)
Onsdag Tid: 19:30 - 20:30
Sted: Rødovre Skole, Gul sal
Træner: Linda Passarge /
Pilates for voksne. Holdet indgår i ROG''''''''''''''''''''''''''''''''s 3 "Hop med" hold: 1 "Effektiv træning", 2 "Pilates" og 3 Zumba. Tilmeld dig et af disse hold og træn evt. med på øvrige. ROG forbeholder sig ret til fra gang til gang at begrænse tilgangen til øvrige Hop med hold for at sikre at Kommunens regler for max antal deltagere i gymnastiksale jf. kommunens Covid19 regler ikke overskrides.
Periode: 02.09.2020 - 28.04.2021
Rabat: 62%
Pris: 1200 kr. 456 kr.
Tilmeld

Events

Sponsorer