Info
 
 
 
VELKOMMEN TIL TEAMGYM - MICRODRENGE
I UGE 33-35 ER DER PRØVETRÆNING OG UDTAGELSE
EFTER UDTAGELSEN ÅBNES FOR TILMELDINGEN (30. AUGUST)
 
Som noget helt nyt, så starter vi et microdrengehold op i år for drenge mellem 6-9 år. I TeamGym træner drengene 2 gange om ugen, hvor de både øver spring og rytmelementer som er en del af TeamGym. 
Der er et fokus på at lære drenge teknisk god gymnastik og har det sjovt sammen.

Har du lyst til at prøve det nye TeamGym drengehold i ROG? Meld dig til udtagelsen, som giver dig træning i hele august. Træningen starter i uge 33 og slutter i uge 35, hvor man vil kunne tilmelde sig til holdet resten af sæsonen efter aftale med trænerne.
Træningstider:
Torsdag kl. 16.15-18.15 (på valhøj skole)
Søndag kl. 10.00-12.00 (i Rødovrehallen)
 
 
Derfor stilles der krav til gymnasternes indstilling og motivation for at træne. Holdet deltager i konkurrencer. Kontingentet består af træning hele sæsonen, konkurrencelicens, konkurrence- og administrationsgebyr samt en t-shirt til den enkelte gymnast. Yderligere udgifter kan ske ved træningsweekender, konkurrencedragt, sociale arrangementer, overnatning ved konkurrencer og deltagelse ved andre konkurrencer end de obligatoriske
Er du helt ny TeamGym-gymnast i ROG, så bedes du kontakte en af vores TeamGym-repræsentanter inden du tilmelder dig et hold. Skriv til teamgym@rog.dk, så finder vi det rigtige hold til dig.
 
Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.
Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger, der kan forekomme.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

TeamGym Microdrenge - (90)
Torsdag Tid: 16:15 - 18:15
Sted: Valhøj Skole, Drengesalen
Søndag Tid: 10:00 - 12:00
Sted: Rødovrehallen, Hal 4
Træner: Daniel Osric / Gustav Hansen / Karina Lykke Nielsen /
TeamGym Microdrenge (årgang 2011-2013) Kontingentet består af træning hele sæsonen, konkurrencelicens, konkurrence- og administrationsgebyr samt en t-shirt til den enkelte gymnast. Yderligere udgifter kan ske ved træningsweekender, konkurrencedragt, sociale arrangementer, overnatning ved konkurrencer og deltagelse ved andre konkurrencer end de obligatoriske.
Periode: 03.09.2020 - 21.06.2021
Rabat: 62%
Pris: 4452 kr. 1692 kr.
Tilmeld

Events

Sponsorer