"Ærede publikum - rigtig hjertelig velkommen til ROG’s forårsopvisning 2020."

Sådan skulle årets højdepunkt i ROG familien have været skudt igang i dag. Dagen, som vi altid glæder os til gennem mange måneder, som giver os sommerfugle i maven, og som giver os mulighed for at mødes hele vejen rundt og for at vise, alt det vi har lært.

I år er anderledes. Den verdensomspændende COVID-19 krise har medført, at vi ikke kan afholde forårsopvisningen.

Det skal dog ikke fratage os for at sende en stor tak til alle jer medlemmer store som små. Tak for jeres store indsats i Rødovres gymnastiksale, for jeres smil og for jeres nærvær.

Og naturligvis en kæmpe tak til alle jer - vores kære instruktører - som kompetent og målrettet gennem hele sæsonen planlægger og tilrettelægger træninger for alle medlemmer. Uden jer - ingen ROG familie. Tak også til hjælpetrænere og mini-hjælpere - det er jer, som vi kan og skal bygge ROG’s fremtid på.

Og så er der vores sponsorer og samarbejdspartnere, som også i dag skal have en kæmpe tak for jeres støtte og for et godt samarbejde. Tak til:

- Nike

- Ordrup slagteren

- Rødovre fysioterapi og træning

- Sportmaster

- Sportscafeen i Rødovre hallen

Og endeligt skal alle jer frivillige, som altid står klar til at give en hånd med have et stort og varmt tak. Jeres indsats er fuldstændig afgørende og uvurderlig.

Vi ser lyst på ROG’s fremtid. De seneste måneder har vist, at vi hele vejen rundt formår at stå sammen på trods af den meget anderledes hverdag og den fysiske adskillelse. Vores instruktører har lagt sig i selen og klør på med gode råd, træningsvejledninger og træninger via mails og online medier. Det er helt fantastisk at opleve jeres omstillingsparathed og villighed til at gøre det, der skal til, for at vi fortsat kan stå sammen i en tid, hvor vi ikke kan mødes i gymnastiksalen. Og dejligt at se og opleve (jeg har personligt deltaget i flere træninger), at I også hjemme i stuerne og i haverne tager imod disse tiltag.

Forhåbentligt er vi snart på den anden side af krisen - og kan mødes igen til normale træninger. Vi er i fuld gang med at planlægge sommergymnastik og den kommende sæson, som begynder til september. Vi håber på, at vi i den kommende sæson kan åbne op for flere nye hold og nye aktiviteter, og at vi dermed kan undgå de lange ventelister. For at det lader sig gøre, skal vi have kontakt med endnu flere instruktører end dem, som allerede er en del af foreningen. Så hvis du har en instruktør i blodet og ønsker at høre om mulighederne for en plads hos os så skriv til os på rog@rog.dk.

 

I vores TeamGym afdeling er vi fortsat i en rivende positiv udvikling. Tillykke til alle jer i TeamGym afdelingen med de flotte resultater, som er opnået i denne sæson:

 

Micro 1 nr. 1 - sjællandske mestre 2020 (Kvalificeret som nr. 1 i dk)

Mini 1 nr. 1 - sjællandske mestre 2020 (Kvalificeret som nr. 1 i dk)

Mini 2 nr. 3 i 2. Division (Kvalificeret som nr. 9 i dk)

Mini 3 nr. 2 i 3. Division (Kvalificeret som nr. 22 i dk)

Mini 4 nr. 1 i 6. Division (Kvalificeret som nr. 51 i dk)

 

Junior Elite til 1. Runde af Liga (bedste række i DK):

Junior 1 nr. 6

Junior 2 nr. 27

Junior Mix nr. 4

 

Junior 3 til SM i Danmarksserien (2. Bedste række i DK:

Nr. 5 + kvalificeret som nr. 16 til forbundsmesterskaberne.

 

1. Runde af SM for talent hold:

Mini 5 - nr. 1

Minidrenge 1 - nr. 8

Minidrenge 2 - nr. 10

Juniordrenge - nr. 1

 
 
 
Og til slut vil jeg runde af med hædring af en række helt særlige personer, som har fortjent en ekstra bemærkning.

Først en række medlemmer, som trofast har været i ROG familien igennem de seneste mange år. Det varmer om hjertet, at så mange familiemedlemmer bliver hos os år efter år efter år

Et stort tillykke og et kæmpe tak til vores jubilarer - årskrus står klar og venter på jer:

5 år

Adam Hovmand Sand

Alexander Hove
 
Alicia Erman
 
Alma Glindvad Porsborg

Alva Garnæs

Anne Louise Bormann

Annette Riemer

Asta Maria Sand

Bastian Larsen

Caroline Polke

Carsten Geisler

Caya Steensen

Claudia Jaque Dobkin

Ellen Madsen

Frederikke Holm Larsen

Freja Steen Jensen

Gerde marie Daugbjerg Kold

Gorm Sejer Steffensen

Helena Ellekær Hansen

Helle Lindebjerg Nielsen

Inge Andersen

Inge Figgé

Inger Hougaard

Isabella Kanerva

John Larsen

Jytte Eriksen

Karsten Bormann

Kayla Meilby

Ken Nyborg

Kirsten Kaasen

Lillie Berthelsen

Linus Bjørklund

Linus Lauritzen

Lise Lau

Liva Haastrup

Lone Foldager

Lone Nygaard Hansen

Lukas Alsbjerg Wolff

Mai Hofman Hansen

Malou Rosenberg Bergholt

Marie Nielsen

Marie May Fryd

Merethe Nielsen

Mogens Nielsen

Molly Jørgensen

Molly My Christiansen

Natali Rybak

Sara Søby Kelstrup

Sara Enø Enewoldsen

Sigrid Hedemand

Sine Nielsen

Sirius Alsbjerg Wolff

Sofus Rasmussen

Sophia Staun Trinskjær

Sune Tybjerg

Therese Larsen

Trine Glendrup

Camilla Hofman Hansen

Camilla Borup

Maria-Cathrine Lykholt

Donika Selmani

Ida Obert Gjøl

Jeanette Bloch Karlsen

Steffen Larsen

Silke Lund-Birch

Sasha Vælum

Yasmina Grundtvig Benkacem


10 År

Alfred Vincentz Reitz

Anne Sørensen

Dorthe Lagerbon

Ida Keller

Oliver Carl Andersson

Sigga Greniman

Sofie Amalie Bülow Riis

William Mitchell

Anne Sørensen

Maja Dolleris Ingvorsen

Sofie Bertram

Carla Strandfelt

Sally Troensegaard Pleman

Tobias Holm

Anna Drøschler

 

15 År

Irene Tarp Jørgensen

Linnea Fuglsang Johannsen

Svend Bræstrup

Cecilie Ravn Molbo Jensen

Mille Groth


20 År

Frank Pedersen

Kirsten Block


30 År

Bente Gyldelsø


35 År

Lennart Bothe


Og så er der en række medlemmer og frivillige, som i høj grad har fortjent et kæmpe skulderklap.

Stort tak og et kæmpe SKULDERKLAP til:

- Rikke Wexiø Jensen
Rikke er ansvarlig for ROG’s TeamGym afdeling. Rikke spiller her en helt afgørende rolle og jonglerer med avancerede excel ark for at få holdplaner til at gå op i en højere enhed. Rikke sætter mål og standarder for vores træninger - og hun er hele vejen igennem ihærdig, dygtig og med de menneskelige evner der får det hele til at gå op i en højere enhed. Det fortjener det største skulderklap i ROG. Tak Rikke!

- Rasmus Mellerup
Rasmus er en del af bestyrelsen i ROG. Rasmus skal have et kæmpe skulderklap for sin store indsats i bestyrelsen og som frivillig. Rasmus går altid i forreste række, når det kommer til at arbejde for de bedste betingelser for ROG og vores medlemmer. Rasmus gør en kæmpe indsats uden nogensinde at sætte sig selv i rampelyset. Tusinde tak for din store indsats Rasmus.

- Jeppe Herold Sørensen
Jeppe er uundværlig, når det kommer til grafisk design, tryksager og fotografering. Jeppe siger aldrig nej, når vi beder om hans hjælp og har gennem mange år været en kæmpe frivillig ressource for ROG.

- Gitte Højbjerg
Gitte - du fik rent faktisk et skulderklap sidste år. Du bliver hermed beviset på, at det kan lade sig gøre at modtage et ROG skulderklap flere år i træk. Tak for din kæmpe store indsats i ROG TeamGym afdelingen, hvor din indsats i forbindelse med alle de arrangementer, som vi deltager i, er helt afgørende for, at noget som helst kan lykkedes for os. Du er den bedste organisator for både gymnaster og forældre. Tak tak tak Gitte - for den enorme indsats du lægger i ROG TeamGym.

Dernæst en hyldest til en række medlemmer og trænere, som har gjort sig særligt bemærkede og som dermed modtager følgende priser:

Kammeratskabsprisen:

Helene Rupf Biltzing

Helene vinder kammeratskabsprisen, fordi hun er en god, støttende og glad holdkammerat. Helene er altid god til at bakke op om de andre på holdet, og møder til træning med et smil på læberne. Det er Helenes første sæson på TeamGym, og på trods at dette har hun et godt gåpåmod og er aldrig bange for at prøve noget nyt af. Helene kan snakke med alle på sit hold og er venlig, åben og inkluderende. Selvom Helene til træningerne fokuserer på sine egne spring, glemmer hun aldrig at heppe på hendes holdkammerater fra sidelinjen. Til konkurrencerne er Helene altid opmærksom på, hvordan holdkammeraterne har det og står klar med et kram og støtte, hvis nogen skulle mangle det. Derfor vinder Helene prisen som “årets kammeratskab”.


Drengepokalen:

Mathias Munch Jensby fra TeamGym drengeholdet

ROG´s drenge pokal går i år til en dreng med masser af gå på mod, en dreng der har lyst til at forbedre sig og tager med glæde imod udfordringer. De sidste par år har han vist et stort potentiale inden for TeamGym, selvom han kun har gået til det i få år. Med et roligt sind og moden tilgang til træningen er han et godt forbillede for hans med gymnaster og hjælper med at tage hånd om selv de yngste på holdet. Der er ingen tvivl om at Mathias kan nå højt inden for gymnastik.


Pigepokalen:

Anne Eriksen fra TeamGym Junior Elite

Anna er en målrettet gymnast, som tager træningen seriøst. Anna har gennem årene udviklet sig meget i både spring og rytme, men særligt i denne sæson har hun arbejdet hårdt og målrettet for at lære nye spring, hvilket virkelig har givet pote. Hun er en vigtig gymnast for holdet, og er god til at støtte sine holdkammerater både til træning og konkurrence.

Holdpokalen:

Hold nr 120 - Spring, rytme og dans: Piger 5 - 6 år

Holdet er nyt i ROG og består af piger i 5-6 års alderen. Holdet har fokus på at udvikle pigernes rytmiske sans, samt helt basale springfærdigheder / forudsætningstræning. Dette igennem nogle sjove rytme/danseserier, men også en god gymnastisk grundopvarmning, hvor det at svinge i takt, gå på linje med øvelser over gulvet, samt at blive stærkere er et stort fokusområde. I begyndelsen af sæsonen var pigerne ikke brillierende, særligt ikke til at gå på linje og det kompetente og tålmodige trænerteam har haft store udfordringer med generthed og det at undvære mor og far hos en del af gymnasterne. At være 5-6 år er en svær alder for mange, hvor der sker meget, herunder skolestart mv. - og det kræver ekstra tryghed.

MEN... hold nu op hvor har pigerne udviklet sig. Både på det gymnastiske plan, på grundgymnastikken, opvarmningen og det at tage imod vores rytme/danseserier med et stort smil på læben. OG særligt er mange af de generte piger kommet godt med. Der har været meget få udfordringer pigerne imellem og konflikterne har været minimale - de har hygget sig sammen, har rost hinanden og været gode til at lytte til de voksne - for det meste;-)

De første 4 måneder lærte de en ny serie hver måned, og de kunne den til UG. Den sidste træning hver måned har forældrene været inviteret til et lille mini-fremvisning med springopstillinger og månedens dans. Det har været helt fantastisk at se dem vokse med den opgave. På springdelen kan de fleste lave en god koldbøtte og har oparbejdet den til en flot flyverulle over skumplint med spændstighed og et godt afsæt i trampolinen. Pigerne er blevet gode til håndstand og mange af gymnasterne mestrer nu en vejrmølle.

Trænerteamet er så kede af, at de ikke kunne følge dem de sidste måneder, for siden januar og februar har de rykket sig helt fantastisk meget. Trænerne glæder sig til en ny sæson til september og håber, at mange af pigerne vil være med igen. Indtil da træner holdet LIVE via live-streaming på nettet og mange har hele deres familie med:-) 

 

Gymnastikpokalen:

TeamGym Mini Elite 1

“Mini Elite 1” er et fighter-hold, som bliver ved med at træne for at lære nye spring og momenter og for at udføre gymnastik så flot som muligt. Deres holdånd kom især til udtryk, da de op til Sjællandsmesterskaberne 2020 blev ramt af skader. Alle på holdet holdt hovedet koldt op til konkurrencen og holdt fokus på at konkurrencen skulle være sjov og lærerig. Den gode indstilling og en masse træning resulterede i, at holdet blev sjællandsmestre 2020 - første minipige sjællandsmesterskab i ROGs historie! Derudover er pigerne på holdet gode til at støtte hinanden, give high-fives og krammere, når det er nødvendigt for sammen at kunne opnå de bedste resultater.


Trænerpokalen:

Rie og Søren - Hold 123

De yder en helt fantastisk træningsindsats uge efter uge, så vores små piger og drenge får en helt fantastisk træning. Rie og Søren giver en glæde og en tryghed for gymnasterne som er 100% i tråd med ROG familieånden. Mange tak til jer begge for alt hvad I giver børnene i gymnastiksalen.


En rigtig ROG’er:

Maja Dolleris - Træner

Maja er har været en del af ROG siden hun var helt lille, først som gymnast og nu som træner. Udover at være træner i ROG, så deltager Maja altid i alle ROG arrangementer og kurser, fordi hun ynder at støtte op om foreningen. Maja påtager sig også opgaver i ROG, som er særdeles værdsat af bestyrelsen. Hun er bl.a. tovholder på arrangementer som ’Sjov Lørdag’ og er ansvarlig for musikken til ROG’s forårsopvisninger, hvilket er en virkelig stor opgave. Maja er altid hjælpsom og til at regne med, og hun er bare en RIGTIG ROG’er! Tak Maja og tillykke.

----------

Kæreste alle medlemmer af ROG familien. Vi ønsker jer alle en rigtig god søndag, som skulle have stået i ROG’s tegn. Vi håber, at I alle er sunde og raske - pas godt på jer selv og på hinanden.

Vi savner jer og glæder os helt vildt til, at vi snart kan ses igen hele vejen rundt.


På ROG og bestyrelsens vegne
Thomas Bak, Formand

Events

Sponsorer