Kære alle ROG medlemmer
 
På baggrund af udviklingen omkring COVID-19/Corona og med de seneste anbefalinger fra sundhedsmyndighederne og fra DGI, har vi i bestyrelsen taget den meget store og tunge beslutning, at vi aflyser forårsopvisningen 2020. Anbefalingerne er tydelige ved arrangementer med over 1.000 deltagere. Disse arrangementer bør aflyses.
Vi er utroligt kede af situationen - det er rigtigt ærgerligt for os allesammen, men det er den eneste beslutning, vi kan tage, i forhold til vores allesammens og publikums sikkerhed.
 
 
Årskrus
Ingen skal snydes for deres årskrus - og pokaler. Vi melder snarest ud, hvem der i år skal have årskrus, og hvordan man får disse overrakt.
 
 
Tilbud til forældre/de nærmeste om en opvisning i forbindelse med træning
Som et lille plaster på såret, vil I på alle hold, hvor det lader sig gøre, høre fra trænerne med en dato for en træning i marts, hvor I må invitere jeres forældre og allernærmeste familie til en lille opvisning, som afvikles som en del af træningen. Her får I en mulighed for at trække i jeres opvisningsdragter og vise de nærmeste, hvad I har lært hen over året. Hvor mange tilskuere der kan deltage afhænger af de enkelte træningssteder, og det er naturligvis også her meget vigtigt at alle møder op med god håndhygiejne - og at både publikum og gymnaster bliver hjemme, hvis man er syg.
 
 
Sikkerhed under træninger
Vi opfordrer i det hele taget vores medlemmer, forældre, gæster, trænere og instruktører til at følge de af myndighederne udmeldte retningslinjer, når man møder op til træninger:
- Vi skal undgå kram og håndtryk
- Vi skal så vidt muligt holde ekstra afstand
- Vi skal nyse i albuen/ærmet i stedet for i hånden
- Vi skal blive hjemme, hvis vi er bare lidt sløje
- Vi skal være ekstra omhyggelige med hygiejne og renlighed, inden vi møder til træning
Personer, som af myndigheder, arbejde, skole eller andet er blevet bedt om at holde sig hjemme i de foreskrevne 14 dages karantæne, skal naturligvis også overholde det i forhold til foreningen ROG.
 
 
Her kan I holde jer opdaterede på udviklingen
Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende, og her har I nogle nyttige kilder til at holde jer opdateret:

Den fælles myndighedshotline: Telefon 7020 0233
https://politi.dk/corona - Samlet side fra myndighederne med alt, hvad du skal vide om corona.
https://www.sst.dk/ - Sundhedsstyrelsen - indeholder blandt andet en Q&A.
http://www.stps.dk/ - Styrelsen for Patientsikkerhed - opdateringer på antal smittede og personer i karantæne.
https://www.ssi.dk/ - Statens Seruminstitut
http://www.um.dk/ - Udenrigsministeriet - Rejsevejledninger
 
 
Spørgsmål
Hvis I har spørgsmål eller kommentarer, må I meget gerne henvende jer til ROG administrationen på rog@rog.dk eller direkte til mig (Thomas Bak, Formand i ROG) på mail thomasbak@rog.dk eller på tlf. +45 40906979.
På forhånd tak for jeres forståelse for denne situation og den meget vanskelige beslutning om at aflyse et af årets højdepunkter i ROG familien.

Events

Sponsorer