Klubmodul henter siden
Forældre/barn
Panterne 3-6 år (familieidrætshold) | 108
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info


Forældre/barn 

 

HUSK AT FORETAGE TO TILMELDINGER - TILMELD DIT BARN PÅ ET HOLD OG FIND DET VOKSENHOLD DER MACTHER (F.EKS. HOLD 100 + 100V) |


Har dit barn masser af energi og elsker at hoppe, løbe og trille? Så kan du roligt tilmelde dig og dit barn et forældre/barn hold i ROG. Sammen kan I gå på opdagelse i gymnastikkens store verden.


Grovmotorisk træning

Vores forældre/barn hold er for børn i alderen 1-5 år med fokus på udvikling af børnenes grovmotorik. Du deltager sammen med dit barn fra start til slut. Der vil være fokus på de mest basale grovmotoriske færdighedder: krybe, kravle, hoppe, trille og rulle. Vi træner det gennem leg og lette øvelser. Det er en sjov træning i et højt tempo sammen med andre glade børn og voksne.


Træningens opbygning
 

På alle hold er der fælles start og afslutning, samt leg og redskabsbaner. Vi starter altid med at sige pænt goddag til hinanden inden vi kaster os ud i en legende opvarmning med og uden redskaber. Vi bygger sammen forskellige redskabsopstillinger til børnene, så vi kan udfordre dem mest muligt motorisk. 


Faciliteter

Vi har fede springredskaber og rekvisitter til rådighed for alle vores forældre/barn hold. Store bløde måtter, oppustlige spingbaner, hula-hop ringe, ærteposer og massere af bløde skumredskaber står klar til brug på alle vores lokationer.


Forventninger til forældre
 

  • Da vi ønsker at både børn og voksne får rørt sig, er det altid en god ide at alle har sportstøj på
  • Træneren har brug for hjælp til at bygge redskabsbaner - tilbyd gerne din hjælp
  • Støt op om fællesskabet på holdet ved at deltage regelmæssigt til træning


Kontingentet inkluderer 

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen og en forenings t-shirt til barnet (IKKE til forældre og kun én pr. barn uanset tilmelding til flere hold). Kontingentet skal betales i 1 rate.

Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger i kontingentprisen.


Kontingent t-shirten skal i sæson 2023/2024 bestilles mellem d. 1. oktober og 1. november på webshoppen. Bliver t-shirten ikke bestilt rettidigt vil medlemmet miste retten til at få den gratis.


Ekstra udgifter

Der kan evt. komme yderligere udgifter til sociale arrangementer.


Vigtige arrangementer

Forårsopvisning søndag d. 10. marts 2024.


Læs mere

Familieholdet er for børn i alderen 3-6 år og deres forældre. Vi opbygger en genkendelig time med opstart, lege, redskabsbane og afslutning. Vi skal lave en masse sjove lege, udfordre vores balance, hoppe og slå kolbøtter, konkurrere mod vores forældre, få sved på panden og grine sammen. 

 

Det forventes at forældrene deltager aktivt og er omklædte. 

 

Der er på nuværende tidspunkt en instruktør tilknyttet holdet. Hun ønsker dog 1-2 instruktører mere på holdet, da hun er forhindret i at være der hver lørdag. Der vil være god sparring omkring indhold i timen og pga. den genkendelige opbygning af timen vil det være let at gå til. Hvis du er interesseret eller kende en som er kan du sende en mail til rog@rog.dk 

 

Alder: 3-6 år. Mindre og evt. ældre søskende er velkomne efter aftale med ROG/instruktøren.

Startdato
02.09.2023
Slutdato
16.12.2023
Tid/Sted
Lørdag 10:30-11:30 Rødovre Skole, Gul sal
Pris
550,00 kr.

Hold i dag

Instagram