Klubmodul henter siden
Breddegymnastik
206
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Målgruppe: Dette hold er både for nybegyndere og øvede. Holdet er særligt for dem, der ikke gider sidde stille. På holdet er det muligt at have en forældre med, men det er ikke et krav.


Træningsfokus: Vi har fokus på at have et højt aktivitetsniveau. Èt af vores mottoer er: Køer hører til på kløvermarken (og ikke i gymnastiksalen!). Børnene varmer op med leg og øvelser til musik, mens de voksne pakker redskaber ud. Der vil være redskabsbaner, hvis formål er balance og mod. Andre vil have formålet at blive stærkere og få en god kropsfornemmelse. Sidst men ikke mindst vil der være redskabsbaner, der træner den unge gymnast i kolbøtter, håndstand, vejrmøller, araberspring, kraftspring, flikflak, forlæns og baglæns salto. 

Vi har som mål at børnene får mange gentagelser og få rettelser. Børnene skal så vidt muligt lege sig til re relevante bevægemønstre, der er grundliggende for at lære de forskellige spring.


Forældre er nogle gange med til legene (f.eks. Sørøver-fange, høvdinge-hold, kamp-lege, reaktionslege o. lign.)

Forældrene er ALTID med til at flytte redskaber ind og ud, og det er også et fast element på holdet, at forældrene indgår som hjælpere ved de mange baner.


Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 3 af 10 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Breddegymnastik ( 206 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 12 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 120 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.
Hold i dag

Instagram