Klubmodul henter siden
Forældre/barn
101
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Målgruppe: Holdet er for børn i alderen 3-5 år, der måske har gået til gymnastik tidligere, eller som bare har lyst til at prøve kræfter af med gymnastikken. 


Træningsfokus: På dette hold har vi fokus på at lærer gennem leg og musik. Vi har fokus på at timen skal være sjov for både børn og voksne, og derfor er forældrene også inddraget i træningen sammen med deres barn. 

Børnene vil lærer at holde balancen, slå kolbøtter, vejrmøller og meget mere, når vi sammen udforske alt det kroppen kan, hvis man øver sig. Så har I lyst til en masse kvalitetstid og leg samtidig med at barnet øver, så er dette hold et godt bud. 


VIGTIGT: Tilmeldingen er kun gældende ved 2 tilmeldninger. Du skal tilmelde dit barn dette hold og tilmelde dig selv hold 101V. 

Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 9 af 10 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Forældre/barn ( 101 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 72 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 720 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.

Events

Sponsorer