Klubmodul henter siden
Opvisningsgymnastik
Opvisningsholdet 10-15 år | 301
Info
 

Opvisningsgymnastik

 

Hvad er opvisningsgymnastik?

Hvis du elsker at stå på et opvisningsgulv og gerne vil være en del af et fedt socialt fællesskab, så er opvisningsgymnastik det perfekte valg for dig. Der arbejdes hver sæson med en et nyt opvisningsprogram, som typisk består af spring, rytme og akrobatik. Der afprøves nye og anderledes ting hver sæson, som vil blive implementeret i opvisningsprogrammet - måske du har et gemt talent, som kan inspirere trænerne? Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på rytme, spring, teamwork og performance.


Både socialt- og ambitiøst

Et opvisningshold er et socialt hold men også ét hold med ambitiøse mål for gymnasternes udvikling. Der bruges mange timer sammen både i -og udenfor træningshallen. Der arbejdes målrettet og seriøst til træningerne, og så hygges og fjolles der til de sociale arrangementer.
 

Sjove opvisninger

Opvisninger er festlige og hyggelige at deltage til. Der vil være glade mennekser på tilskuerrækkerne som klapper af alle hold på opvisningsgulvet. En opvisning er ikke en konkurrence, og foregår derfor uden bedømmelse fra dommere. Der er mange forskellige opvisninger at deltage til både i haller og udendørs. Hvert hold viser et sammensat opvisningsprogram på ca. 15-20 minutter.
 

Aldersinddeling i ROG

  • Miniopvisningsholdet 7-11 år (åben hold)
  • Opvisningsholdet 10-16 år (udtaget hold)
     

Forventninger til opvisningsgymnaster

Det sociale vægtes meget højt på opvisningsholdene. Man skal derfor have interesse i at engagere sig i holdet og deltage til de sociale arrangementer. Man skal samtidig gå op i sin sport, og have stor lyst til at træne hjemme, for at blive en bedre gymnast.


Forældre til opvisningsgymnaster

Et opvisningshold er meget afhængige af forældres hjælp, når holdet er ude til opvisninger og arrangementer. Vi håber derfor, at forældre til opvisningsgymnasterne, vil give en hånd med, når der er brug for det.


Kontingentet inkluderer

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen, samt en forenings t-shirt til gymnasten. Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.
 
Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger i kontingentprisen.


Kontingentet inkluderer ikke

Der kan komme yderligere udgifter til opvisningsdragt, opvisninger samt sociale arrangementer herunder ekstratræninger og træningsweekender.
Læs mere

Målgruppe: Er du også vil med gymnastik? Og elsker du at stå foran et publikum og vise, hvad du kan? Så er Opvisningsholdet lige noget for dig. Bliv en del af et socialt fællesskab, som byder på en masse sjov, nye venskaber og de bedste oplevelser. 


Træningsfokus: Vi øver gymnasterne i at stå frem, stå forrest og ikke være bange for at se fjollet ud eller gøre noget forkert. Der arbejdes i høj grad med springteknik og rytme. Vi vil i løbet af sæsonen arbejde med bl.a. toleddet spring på banen som araber-flik, kraft-salto, m.m. Hovedfokus i denne sæson vil dog være forlæns spring. I trampolinen vil vi arbejde på bl.a. skruer i trampolinen. Vi arbejder målrettet og ambitiøst til træningerne, men det forhindrer os ikke i at fjolle og grine sammen til træningerne. Udover fede træninger har vi også diverse sociale arrangementer i løbet af sæsonen. 


Krav til springniveau: Du kan prøve holdet i september (uge 35 og 36). Du skal kunne lave araber-flik på bane samt salto i trampolin. Er du lige ved og næsten, så vil vi også meget gerne se dig til prøvetræningerne i uge 35 og 36. Du skal huske at tilmelde dig holdet, for at kunne deltage til prøvetræningerne. 


Kalender: Der forventes at ligge én opvisning i november. Ellers vil der fra marts og frem, være ca. 1-2 opvisninger hver måned. Det forventes, at gymnasterne deltager i alle opvisninger, da holdet er afhængig af hver enkelt gymnast. Derudover forventes det, at der vil være en træningsweekend i starten af sæsonen samt efter nytår.

Startdato
02.09.2021
Slutdato
23.06.2022
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 4 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 1275,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 5100,00 kr.
Raterne forfalder
02.11.2021 og 04.01.2022 og 01.03.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før hver rate skal betales.

Events

Sponsorer