Klubmodul henter siden
TeamGym
Microdrenge - kun spring (årgang 2014-2011) | 403
Info

 

TeamGym /spring- og rytmegymnastik
 

|  DER ER PRØVETRÆNING / UDTAGELSE I UGE 32-34 FOR DE FLESTE TEAMGYM HOLD  

|  TILMELDING TIL PRØVETRÆNINGER / UDTAGELSE FINDER DU UNDER "EVENTS" i TOP-MENUEN |  

|  DER ÅBNES FØRST OP FOR TILMELDING D. 29. AUGUST  |


Spring-/rytme gymnastik

TeamGym er den mest populære gymnastikform i Danmark. Det er en spring-/ rytme konkurrence disciplin, hvor man stiller op i hold af 6-12 gymnaster. Det er for både for børn, unge, voksne og begge køn.

 

Alsidig træning

Hvis du elsker at konkurrere sammen med andre, og er du både til rytme og spring, så er TeamGym gymnastikken det perfekte valg for dig. I TeamGym træner du det rytmiske og det kraftfulde. Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på koordination, rytme, springkraft, teamwork og teknik.


Tre-benet konkurrenceform

Der er tre discipliner i en TeamGym konkurrence. Holdet skal sammen: 
  • Lave en rytmisk serie til musik
  • Springe tre omgange på en lang fiberbane (fx araber-flik, kraftspring, osv.)
  • Springe tre omgange i en skrå mini-trampolin (fx salto, strakt salto med skruer, osv.)

Aldersinddeling
  • Aspirant (op til 9 år)
  • Micro (op til 11 år)
  • Mini (12 - 14 år)
  • Junior (14 - 17 år)
  • Senior (min. 17 år og ældre)

Talent- og elitekonkurrencer

Der er både TeamGym konkurrencer for nye gymnaster og for de erfarne gymnaster. Til alle konkurrencer deltager du sammen med dit hold. Alle gymnaster, der er udtaget til konkurrence på det enkelte hold, deltager i en rytmeserie, mens spring på trampet og fiberbane foregår i tre runder med seks gymnaster ad gangen.


Faciliteter

Træningerne foregår primært i Rødovrehallen, hal 4, men enkelte hold træner også ude på skolerne i Rødovre. 
Ude på skolerne i Rødovre har vi gode redskaber til rådighed, som bl.a. airtracks, trampoliner, stor måtter og en masse skumredskaber. I Rødovrehallen hal 4, er der en stor hæve/sænkegrav med blød måtte, to stortrampoliner, en trampolinbane, skum-pomfrit grav og et rytmegulv til rådighed. Rytmetræningerne foregår i samme hal. 


Prøvetræning og udtagelse

Der vil være udtagelse på de fleste af ROG´s TeamGym hold. Læs mere under det enkelte hold.
Gymnasterne udtages ud fra en helhedsvurdering, der bygger på udøverens nuværende gymnastiske niveau, undervisningsparathed samt udviklingspotentiale. Nye gymnaster er altid velkomne til prøvetræninger, hvor holdets trænere vurderer gymnasten ud fra ovenstående kriterier. Det er til en hver tid en træneropgave at afgøre, hvilket hold en gymnast passer bedst ind på, både ifbm. optagelse af nye gymnaster, men også løbende igennem sæsonen. Derfor hænder det, at gymnaster i løbet af en sæson omplaceres, da vi altid ønsker at opnå de bedste træningsmæssige betingelser for hver enkelt gymnast og hold.

Er du helt ny TeamGym-gymnast i ROG, bedes du kontakte administrationen, inden du tilmelder dig ét hold. Skriv til rog@rog.dk, så finder vi sammen det rigtige hold til dig.


Tilmelding

Alle gymnaster (såvel nuværende TeamGym gymnaster) skal tilmelde sig udtagelsen via ét EVENT på ROG´s hjemmeside (disse events vil senest vil blive oprettet i uge 27). Efter én uges træning (to-tre træninger pr. årgang) vil gymnasterne få besked om hvilket hold de skal træne sammen med de resterende to uger af udtagelsen.
Den 29. august 2021, er alle gymnaster blevet fordelt ud på ét hold. Instruktørerne henviser gymnasterne til de enkelte TeamGym hold, aspiranthold og evt. basishold. Man skal tilmelde sig det anviste hold for at kunne fortsætte med træningen i sæsonen 21/22.


Forventninger til konkurrencegymnaster

Som konkurrencegymnast i ROG stilles der krav til gymnasternes indstilling og motivation for at træne. Vi forventer, at gymnasten prioriterer træningerne højt - dvs. vælger træningerne til. Det forventes, at gymnasten kommer frisk til træning og med en lyst til at lære nyt og blive endnu bedre til de spring og momenter, der skal læres.


Forældre til konkurrencegymnaster

Som forældre til konkurrencegymnaster i ROG forventer vi, at I bakker jeres børn op i den daglige træning både i hallen og hjemme på stuegulvet. Det forventes, at I støtter op om trænernes initiativer ifm. hjemmetræning, sociale arrangementer, stævner, m.m.


Kontingentet inkluderer

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen, konkurrencelicens, konkurrence- og administrationsgebyr, leje af konkurrencedragt, samt en forenings t-shirt til gymnasten. Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.

Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger i kontingentprisen.


Kontingentet inkluderer ikke

Der vil for de fleste hold komme yderligere udgifter til konkurrencedragt, træningsdragt, træningsweekender, sociale arrangementer, evt. overnatning ved konkurrencer og deltagelse ved andre konkurrencer end de obligatoriske. 


Konkurrencekalender 

Du kan finde alle TeamGym konkurrencer på GymDanmarks hjemmeside - klik her

Det forventes, at gymnasterne deltager i alle konkurrencer (vær opmærksom på, at det er forskelligt, hvilke konkurrencer de enkelte hold deltager i - læs mere under det enkelte hold).

Læs mere

OBS: Dette hold er KUN spring og UDEN rytme.  


Målgruppe: Microdrengeholdet er for drenge mellem 6-10 år. Holdet træner 2-3 gange om ugen, hvor de både øver spring, men også rytme elementer som er en del af TeamGym.  Vil du gerne i konkurrence med drengeholdet, så vil det blive muligt at få rytmetræning om onsdagen fra 16.30-18.00. Rytmetræningen starter i september, og er noget man aftale med holdets trænere. Microdrengene træner sammen med minidrengene.


Træningsfokus: Der vil være fokus på at lære teknisk god gymnastik, samt at få opbygget et fedt socialt drengefælleskab. 


Har du lyst til at prøve microdrengeholdet i ROG? Så skal du melde dig til prøvetræninger i august. Prøvetræningen starter i uge 32 og slutter i uge 34.  Du tilmelder dig prøvetræningerne under "EVENTS" i top-menuen.

Startdato
01.09.2021
Slutdato
23.06.2022
Tid/Sted
Torsdag 16:00-17:30 Valhøj Skole, Drengesalen Søndag 10:00-12:00 Rødovrehallen, Hal 4
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 4 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 1150,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 4600,00 kr.
Raterne forfalder
02.11.2021 og 04.01.2022 og 01.03.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før hver rate skal betales.

Events

Sponsorer