Klubmodul henter siden
Børnegymnastik
Hold 107 Spring og spilopper 6-8 år | 107
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
InfoBørnegymnastik 


Har du masser af energi, mangler udfordringer eller er du bare vild med at slå vejrmøller og hoppe i trampolin? Så er børnegymnastik i ROG helt sikkert noget for dig. 


Gymnastisk grundtræning

Børnegymnastik er børn i alderen 4-14 år. Træningen vil tage afsæt i de gymnastiske grundelementer: Balance, kropsposition, rytme og koordination. Gymnasten vil lære de mest basale rytmiske bevægelser og begynderspring gennem leg og redskabsbaner. 


Udvikling i eget tempo

På vores børnehold får alle børn mulighed for at udvikle sig og udnytte deres potentiale - uanset startniveau. Grundpillerne er tryghed, gymnastikglæde og udvikling.


Træningens opbygning

Træningen vil bestå af en fælles opvarmning til musik. Her vil der både være stafetter, lege, rytmiske bevægelser og motoriske udfordringer. Dernæst vil der være spring på redskabsbaner cirkulært og/eller i små grupper. Der øves små serier og springomgange som ender ud i en flot opvisning til ROG’s forårsopvisning.


Faciliteter

Vi har mange fede springredskaber til rådighed for alle vores børnehold. Trampoliner, store måtter, oppustlige spingbaner og bløde skumredskaber står klar til brug på alle vores lokationer.


Forventninger til forældre

  • Barnet har sportstøj på til træning
  • Der er medbragt drikkedunk (spisning foregår på andre tidspunkter)
  • Trænernes regler ifm. at overvære træningen respekteres
  • Støt op om fællesskabet på holdet ved at deltage regelmæssigt til træning


Kontingentet inkluderer

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen og en forenings t-shirt til gymnasten.

Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger i kontingentprisen.


Ekstra udgifter

Der kan evt. komme yderligere udgifter til sociale arrangementer.


Vigtige arrangementer

Forårsopvisning søndag d. 24. april 2022. 

Læs mere

Målgruppe: Har du lyst til at lære gymnastik, men elsker stadig at lege? Og har du allerede gået til forældre/barn gymnastik tidligere, og går og overvejer om du tør prøve kræfter med gymnastik på egen hånd? Så er dette et hold lige for dig. På dette hold er deltagelse valgfrit for forældre. Vores hold er ikke et “følg dit barn rundt på banerne” - hold. De forældre som deltager, vil fungere som støtte for alle børn, ved de springstationer som sættes frem. 


Træningsfokus: På holdet øver vi os i at blive gode til gymnastik. Vi skal lærer at lave seje spring og rytmeserier samtidig med, at vi har det sjovt og leger os igennem træningen. 


VIGTIGT: Tilmeldingen er kun gældende ved 2 tilmeldninger. Du skal tilmelde dit barn dette hold og tilmelde dig selv hold 107V.  Deltager barnet unden en voksen, så kræver det stadig en tilmelding af en voksen på hold 107V, da de to beløb udgør det fulde kontingent.

Startdato
04.09.2021
Slutdato
30.04.2022
Pris
836,00 kr.
62% rabat fratrukket.

Events

Sponsorer