Klubmodul henter siden
Forældre/barn
F/B Hold 107 - Spring og spilopper 6-8 år | 107
Info


Forældre/barn 

 

HUSK AT FORETAGE TO TILMELDINGER - TILMELD DIT BARN PÅ ET HOLD OG FIND DET VOKSENHOLD DER MACTHER (F.EKS. HOLD 100 + 100V) |


Har dit barn masser af energi og elsker at hoppe, løbe og trille? Så kan du roligt tilmelde dig og dit barn et forældre/barn hold i ROG. Sammen kan I gå på opdagelse i gymnastikkens store verden.


Grovmotorisk træning

Vores forældre/barn hold er for børn i alderen 1-6 år med fokus på udvikling af børnenes grovmotorik. Du deltager sammen med dit barn fra start til slut. Der vil være fokus på de mest basale grovmotoriske færdighedder: krybe, kravle, hoppe, trille og rulle. Vi træner det gennem leg og lette øvelser. Det er en sjov træning i et højt tempo sammen med andre glade børn og voksne.


Træningens opbygning
 

På alle hold er der fælles start og afslutning, samt leg og redskabsbaner. Vi starter altid med at sige pænt goddag til hinanden inden vi kaster os ud i en legende opvarmning med og uden redskaber. Vi bygger sammen forskellige redskabsopstillinger til børnene, så vi kan udfordre dem mest muligt motorisk. 


Faciliteter

Vi har fede springredskaber og rekvisitter til rådighed for alle vores forældre/barn hold. Store bløde måtter, oppustlige spingbaner, hula-hop ringe, ærteposer og massere af bløde skumredskaber står klar til brug på alle vores lokationer.


Forventninger til forældre
 

  • Da vi ønsker at både børn og voksne får rørt sig, er det altid en god ide at alle har sportstøj på
  • Træneren har brug for hjælp til at bygge redskabsbaner - tilbyd gerne din hjælp
  • Støt op om fællesskabet på holdet ved at deltage regelmæssigt til træning


Kontingentet inkluderer 

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen og en forenings t-shirt til barnet (IKKE til forældre). Kontingentet skal betales i 1 rate.

Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger i kontingentprisen.


Ekstra udgifter

Der kan evt. komme yderligere udgifter til sociale arrangementer.


Vigtige arrangementer

Forårsopvisning søndag d. 27. marts 2022.
Læs mere

Målgruppe: Har du lyst til at lære gymnastik, men elsker stadig at lege? Og har du allerede gået til forældre/barn gymnastik tidligere, og går og overvejer om du tør prøve kræfter med gymnastik på egen hånd? Så er dette et hold lige for dig. På dette hold er deltagelse valgfrit for forældre. Vores hold er ikke et “følg dit barn rundt på banerne” - hold. De forældre som deltager, vil fungere som støtte for alle børn, ved de springstationer som sættes frem. 


Træningsfokus: På holdet øver vi os i at blive gode til gymnastik. Vi skal lærer at lave seje spring og rytmeserier samtidig med, at vi har det sjovt og leger os igennem træningen. 


VIGTIGT: Tilmeldingen er kun gældende ved 2 tilmeldninger. Du skal tilmelde dit barn dette hold og tilmelde dig selv hold 107V. Deltager barnet unden en voksen, så kræver det stadig en tilmelding af en voksen på hold 107V, da de to beløb udgør det fulde kontingent.

Startdato
04.09.2021
Slutdato
30.04.2022
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 4 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 550,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 2200,00 kr.
Raterne forfalder
02.11.2021 og 04.01.2022 og 01.03.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før hver rate skal betales.

Events

Sponsorer