Klubmodul henter siden
Spring, rytme og dans, 5-7 år | 120
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
SPRING, RYTME OG DANS FOR PIGER 6-7 ÅR. Sjov, spring, dans, spændstighed, rytmisk forståelse og kropsbevidsthed er nøgleordene for dette hold. På holdet har vi fokus på at få sved på panden og pulsen op, alt imens vi har det sjovt. Pigerne lærer rytmisk bevægelse og dans til gode kendte musiknumre. Vi kommer til at arbejde med grundgymnastik og øvelser såsom håndstand og vejrmøller, samt forøvelser til salto, kraftspring og flikflak. Dragt: I kan forvente en udgift på ens tøj til opvisningen, vi sigter mod at holde os på ca. 150 kr. Forældrene forventes som udgangspunkt at sidde uden for salen under træningerne og der vil, ved sidste træning hver måned, være en lille fremvisning af de ting, vi arbejder med på holdet.
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 3 af 10 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Spring, rytme og dans, 5-7 år ( 120 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 72 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 720 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.

Events

Sponsorer