Klubmodul henter siden
Forældrebarn-hold | 113
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
VIGTIGT: Tilmeld dit barn til hold 113 og dig selv til hold 113V. Det er vigtigt I har 2 separate profiler. Et gymnastikhold for drenge og piger med én af deres forældre. Sjov, leg, gymnastik og motorik er nøgleordene for dette hold. Vi skal have sved på panden, udfordre motorikken og balancen - og selvfølgelig lave masser af sjov. På holdet vil vi fokusere på, at både børn og voksne får rørt sig. Det er ren "win win" at have det sjovt sammen med sit barn, følge deres udvikling og samtidig få bevælgelse i kroppen :-) Børnene vil lære at tro på sig selv, så de får lyst til at gå til gymnastik og en god start på det med "at gå til noget.”
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 3 af 10 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Forældrebarn-hold ( 113 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 72 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 720 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.

Events

Sponsorer