Info
 
VELKOMMEN TIL TEAMGYM - ASPIRANTERNE
En af vores største afdelinger i ROG er TeamGym afdelingen med 9 konkurrencehold. Vores mange erfarne trænere har givet holdene et højt niveau gennem de seneste sæsoner, og der trænes målrettet igen i kommende sæson.
Aspiranterne er et begyndende konkurrencehold for gymnaster der er 6-8 år. På holdet træner vi mod at kunne mestre færdigheder som vejrmølle, araberspring og salto. Der trænes også i at kunne være med i konkurrence nu eller senere som microgymnast. Nogle gymnaster vil blive udtaget til konkurrence i foråret 2019.
Der stilles derfor krav til gymnasternes indstilling og motivation for at træne.
Kontingentet består af træning hele sæsonen. Der kan komme yderligere udgifter ved træningsweekender, konkurrencedragt, sociale arrangementer og konkurrencegebyr.
Er du helt ny TeamGym-gymnast i ROG, så bedes du kontakte en af vores TeamGym-repræsentanter inden du tilmelder dig et hold. Skriv til teamgym@rog.dk, så finder vi det rigtige hold til dig. 
Kontingentet kan betales i enten 1 eller 2 rater.
Kontingentet dækker træning og administrationsgebyr.
Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger, der kan forekomme.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(81) TeamGym Aspiranterne
Tid/Sted
Mandag 16:45-18:15 Rødovre Gymnasium, Ny hal Onsdag 16:00-17:15 Rødovrehallen, Hal 4
Træner: Jeanette Bloch Karlsen / Lene Kindt-Stening / Louise Fogh-Andersen / Natalie Maria Sand / Pernille Larsen /
Hjælpetræner: Louise Fogh-Andersen /
Startdato
27.08.2018
Slutdato
26.06.2019
Tilmeldte
21/25
Opr. Pris / Rabat
3300 kr. / 50%
Kort beskrivelse
Aspiranterne (årgang 2010-2013) Aspiranterne er et begyndende konkurrencehold for gymnaster mellem 6-8 år. På holdet træner vi mod at kunne mestre færdigheder som vejrmølle, araberspring og salto. Der trænes yderligere imod at kunne være med i konkurrence i året eller senere som microgymnast. Nogle gymnaster vil blive udtaget til konkurrence i foråret 2019. Der stilles derfor krav til gymnasternes indstilling og motivation for at træne. Kontingentet består af træning hele sæsonen. Yderligere udgifter kan ske ved træningsweekender, konkurrencedragt, sociale arrangementer, konkurrencegebyr.
Pris 50% rabat fratrukket.
1650 kr.
Tilmeld

Events

Sponsorer