FRIVILLIG TIL VI ELSKER 90´ERNE

ROG og ROGs gymnaster har brug for din hjælp!
Vi søger frivillige d. 23. maj til 90’er fest i Rødovre.


Sidste år deltog ROG og optjente penge til et nyt rytmegulv, som bestyrelsen netop har bestilt. Nu prøver vi at få fyldt rejsekontoen til ROGs Rejsehold, som i år skal til Island.
Ved at deltage i 90’er fest tjener vi 75 kr./time/hjælper, som går ubeskåret til foreningen.
Vil du gerne støtte op om din eller dit barns gymnastik, selve ROG og foreningens trænere samt få en sjov oplevelse, så er muligheden hér!
Tag gerne venner og familie med.
Arbejdet kan bl.a. bestå i at være bartender, hegnsvagt, indgangskontrol, salg af merchandise m.m - men ikke toiletvagter!
Sidste år stod ROG i baren, og vi håber på samme tjans i år. Alle fra ROG kommer til at arbejde sammen, så ingen går rundt alene, og vi kommer til at få det hyggeligt. Der vil være fuld forplejning under vagten og musik til arbejdet.

For at kunne deltage som ROG hjælper skal du være min. 18 år. Hvis du er 16 år kan du også deltage som hjælper, men kun hvis du er i følge med en voksen.

Man kan vælge mellem en lang eller en kort vagt
En lang vagt: kl. 10:30 til 00:30
En kort vagt: kl. 10.30 til 17.15 eller fra 16:45 til 00:30
(tiderne skal fordeles, så det går op)

Så reservér dagen: Lørdag d. 23. maj, giv din støtte til ROG og få en uforglemmelig oplevelse som frivillig til VI ELSKER 90´ERNE - Fest i Espelundens Idrætsanlæg i Rødovre.

Interesseret eller har du spørgsmål - send en mail til mellerup@live.dk eller en sms på 61916933, med navn og ønske om lang eller kort vagt.

Mange hilsner
ROGs bestyrelse

Events

Sponsorer