Klubmodul henter siden
Opvisningsgymnastik
Mini Opvisningsholdet 7-11 år | 300
Info
 

Opvisningsgymnastik

 

Hvad er opvisningsgymnastik?

Hvis du elsker at stå på et opvisningsgulv og gerne vil være en del af et fedt socialt fællesskab, så er opvisningsgymnastik det perfekte valg for dig. Der arbejdes hver sæson med en et nyt opvisningsprogram, som typisk består af spring, rytme og akrobatik. Der afprøves nye og anderledes ting hver sæson, som vil blive implementeret i opvisningsprogrammet - måske du har et gemt talent, som kan inspirere trænerne? Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på rytme, spring, teamwork og performance.


Både socialt- og ambitiøst

Et opvisningshold er et socialt hold men også ét hold med ambitiøse mål for gymnasternes udvikling. Der bruges mange timer sammen både i -og udenfor træningshallen. Der arbejdes målrettet og seriøst til træningerne, og så hygges og fjolles der til de sociale arrangementer.
 

Sjove opvisninger

Opvisninger er festlige og hyggelige at deltage til. Der vil være glade mennekser på tilskuerrækkerne som klapper af alle hold på opvisningsgulvet. En opvisning er ikke en konkurrence, og foregår derfor uden bedømmelse fra dommere. Der er mange forskellige opvisninger at deltage til både i haller og udendørs. Hvert hold viser et sammensat opvisningsprogram på ca. 15-20 minutter.
 

Aldersinddeling i ROG

  • Miniopvisningsholdet 7-11 år (åben hold)
  • Opvisningsholdet 10-16 år (udtaget hold)
     

Forventninger til opvisningsgymnaster

Det sociale vægtes meget højt på opvisningsholdene. Man skal derfor have interesse i at engagere sig i holdet og deltage til de sociale arrangementer. Man skal samtidig gå op i sin sport, og have stor lyst til at træne hjemme, for at blive en bedre gymnast.


Forældre til opvisningsgymnaster

Et opvisningshold er meget afhængige af forældres hjælp, når holdet er ude til opvisninger og arrangementer. Vi håber derfor, at forældre til opvisningsgymnasterne, vil give en hånd med, når der er brug for det.


Kontingentet inkluderer

Kontingentet dækker træning i hele sæsonen, samt en forenings t-shirt til gymnasten. Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.
 
Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger i kontingentprisen.


Kontingentet inkluderer ikke

Der kan komme yderligere udgifter til opvisningsdragt, opvisninger samt sociale arrangementer herunder ekstratræninger og træningsweekender.
Læs mere

Målgruppe: Miniopvisningsholdet er for dig som gerne vil lave en masse gymnastik, have det sjovt med dine venner og lave fede opvisninger! Dette hold bruges som et opbyggende hold til ROG´s Opvisningshold, som gymnasterne på sigt kan blive henvist til.


Træningsfokus: På dette hold arbejdes der i høj grad med smidighed, teknik og spændstighed. Gymnasterne vil i løbet af sæsonen arbejde med en mindre opvisning, der består af serie og spring. Det anbefales, at man kan stå på hænder op ad en væg, lave kolbøtter samt vejrmøller. Vi vil i løbet af sæsonen få kendskab til alle de basale spring som araberspring, flik flak, kraftspring og salto. 

Startdato
02.09.2021
Slutdato
26.04.2022
Tid/Sted
Torsdag 17:00-19:00 Rødovre Skole, Gul sal
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 4 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 700,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 2800,00 kr.
Raterne forfalder
02.11.2021 og 04.01.2022 og 01.03.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før hver rate skal betales.

Events

Sponsorer