Info
 
 
VELKOMMEN TIL
HOLD 152 OPVISNINGSHOLDET 10-18 ÅR
I UGE 33-35 ER DER PRØVETRÆNING OG UDTAGELSE
EFTER UDTAGELSEN ÅBNES FOR TILMELDINGEN (30. AUGUST)
Har du lyst til at vise hvor sej du er til gymnastik? Så er opvisningsholdet noget for dig.
På opvisningsholdet har du mulighed for at komme ud til opvisninger og vise hvad du og dit hold kan.
Vi er et socialt hold, som vægter fællesskab højt, og med vores store aldersforskel, er der en masse, som vi kan lære af hinanden. Lyder det som noget, du vil være en del af? Så håber vi, at se dig, når vi holder udtagelse på holdet. 
For at komme til udtagelse på holdet, skal du kunne lave en salto i mini trampolinen og rondat (araberspring på banen. 
Udtagelsen finder sted i uge 33 og 34, hvor trænerne vil vurdere gymnasterne på niveau, men vægter især også hvordan du indgår i fællesskabet på holdet og hvordan dit gå-på-mod og engagement er til træning. Bliver du ikke udtaget til opvisningsholdet, så vil vi gøre vores bedste for at finde en plads på et andet hold i vores forening. Udtagelsen vil ske efter sidste åbne træninge, som er mandag den 19. august.
Bliver du udtaget til opvisningsholdet, forventer vi at du er engageret og har lyst til at give alt hvad du har – du får SÅ meget igen! Udover opvisninger vil der være flere sociale arrangementer.
Vi træner fast 2 gange om ugen, hvor det forventes, at du møder op. Ligeledes gælder det vores opvisninger, som der vil flere af gennem sæsonen.
Der må forventes at forekomme yderligere udgifter ifb. med tøj, arrangementer eller lign., men det vil I høre mere om, når der i starten af sæsonen vil være et forældremøde. Vi glæder os til at se dig.
 Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.
Kontingentet dækker træning og administrationsgebyr.
Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger, der kan forekomme.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Events

Sponsorer