Klubmodul henter siden
Forældre/barn
106
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Målgruppe: Et gymnastikhold for PIGER i alderen 4-5 år. Holdet er et overgangshold, som har fokus på at forældrene gradvist udfases af salen. 


Træningsfokus: Sjov, spring, dans, spændstighed, rytmisk forståelse og kropsbevidsthed er nøgleordene for dette hold. Vi har fokus på at få sved på panden og pulsen op alt imens vi har det sjovt. Pigerne lærer rytmisk bevægelse og dans til gode kendte musiknumre. Vi kommer til at arbejde med øvelser såsom håndstand og vejrmøller, samt forøvelser til salto og andre fede spring. 


Dragt: I kan forvente en udgift på tøj til opvisningen. Vi sigter på at holde os på ca. 150 kr. 


VIGTIGT: Tilmeldingen er kun gældende ved 2 tilmeldninger. Du skal tilmelde dit barn dette hold og tilmelde dig selv hold 106V. Deltager barnet unden en voksen, så kræver det stadig en tilmelding af en voksen på hold 106V, da de to beløb udgør det fulde kontingent.

Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 10 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Forældre/barn ( 106 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 72 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 720 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.

Events

Sponsorer