Klubmodul henter siden
(81) TeamGym Aspiranterne
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
 
VELKOMMEN TIL TEAMGYM - ASPIRANTERNE
I UGE 35 ER DER PRØVETRÆNING OG UDTAGELSE
EFTER UDTAGELSEN ÅBNES FOR TILMELDINGEN (2. SEPTEMBER) 
En af vores største afdelinger i ROG er TeamGym afdelingen med 9 konkurrencehold. Vores mange erfarne trænere har givet holdene et højt niveau gennem de seneste sæsoner, og der trænes målrettet igen i kommende sæson.
Aspiranterne er et begyndende konkurrencehold for gymnaster der er 6-8 år. På holdet træner vi mod at kunne mestre færdigheder som vejrmølle, araberspring og salto. Der trænes også i at kunne være med i konkurrence nu eller senere som microgymnast. Nogle gymnaster vil blive udtaget til konkurrence i foråret 2020.
Der stilles derfor krav til gymnasternes indstilling og motivation for at træne.
Kontingentet består af træning hele sæsonen. Der kan komme yderligere udgifter ved træningsweekender, konkurrencedragt, sociale arrangementer og konkurrencegebyr.
Er du helt ny TeamGym-gymnast i ROG, så bedes du kontakte en af vores TeamGym-repræsentanter inden du tilmelder dig et hold. Skriv til teamgym@rog.dk, så finder vi det rigtige hold til dig. 
Kontingentet kan betales i enten 1 eller 4 rater.
Kontingentet dækker træning og administrationsgebyr.
Der er taget højde for helligdage, skoleferier samt evt. enkelte aflysninger, der kan forekomme.
Læs mere
Aspiranterne (årgang 2011-2014) Aspiranterne er et begyndende konkurrencehold for gymnaster mellem 6-8 år. På holdet træner vi mod at kunne mestre færdigheder som vejrmølle, araberspring og salto. Der trænes yderligere imod at kunne være med i konkurrence i året eller senere som microgymnast. Nogle gymnaster vil blive udtaget til konkurrence i foråret 2019. Der stilles derfor krav til gymnasternes indstilling og motivation for at træne. Kontingentet består af træning hele sæsonen. Yderligere udgifter kan ske ved træningsweekender, konkurrencedragt, sociale arrangementer, konkurrencegebyr. Prisen for hele perioden er 3300 kr.
Startdato
19.08.2019
Slutdato
30.06.2020
Pris
3300,00 kr.

Events

Sponsorer